I després

Recordeu: obertes les preinscripcions escolars a partir de demà dimecres

Aquest dimecres 13 de maig les famílies amb nens i nenes en edat escolar (de zero a sis anys, primària o secundària obligatòria) heu d'estar alerta perquè comença la preinscripció.

Compartiu aquesta història

Aquest dimecres 13 de maig les famílies amb nens i nenes en edat escolar (de zero a sis anys, primària o secundària obligatòria) han d’estar alerta perquè comença la preinscripció. Del 13 de maig fins al 22 de maig es farà online, al web preinscripcio.gencat.cat

Pel que fa a les llars d’infants es fa amb aquests recursos:

Llar d’Infants Oreneta: https://www.kindertic.com/ca/preinscripcions/139-oreneta (places disponibles: Escola Bressol Mas Balmanya: 8 P0; 14 P1; 20 P2)
Escola Bressol Mas Balmanya: https://www.kindertic.com/ca/preinscripcions/92-balmanya (places disponibles Mas Balmanya: 18 P1; 14 P2)

Pel que fa a la preinscripció ‘presencial’ (només en el cas que no tingueu cap mena de possibilitat de fer-ho online), caldrà que truqueu al centre escollit en primera opció, trucar per acordar cita prèvia. Us poden assessorar als matins trucant a l’Oficina d’Escolarització al 972.82.08.10.

El més llegit

I després