Nubolaris programa 5 espectacles gratuïts al jardí de l’antic Hospital de Sant Feliu

Nubolaris, associació d’artistes plàstics de Sant Feliu de Guíxols, presenta sota l’enunciat Atonits, un conjunt de cinc espectacles singulars dins l’àmbit de la música, la poesia i les arts visuals, que tindran lloc al jardí de l’antic hospital (amb accés pel carrer del Mall nº 9) a les 23:30h.

Picola Orchestra Gagarin – dimecres 13 Juliol
La música de la Piccola Orchestra Gagarin sintetitza el recorregut de tres músics omnívors que escullen la metàfora del viatge a l’espai i l’art culinari per produir sabors diferents: episodis d’indie, free jazz, pop d’avantguarda i música tradicional de l’illa de Sardenya.

Institut Fatima – dimecres  20 Juliol
Componen, canten, copien i comuniquen música electrònica amb un toc amè, interdisciplinari i experimental. El públic, o més ben dit els seus conillets d’índia, participen feliçment, formant part dels seus experiments i bojeries.

Ragul + Blowshe– dimecres  27 Juliol
Ragul (música) i Blowshe (imatge) es fusionen en una perfecta simbiosi entre el so i visuals formant així un planeta imaginari on els personatges no paren de ballar melodies que es distorsionen a cops de ritmes caòtics.

Atonits imprevistos – dimecres  12 Agost
A traves de rutes imprevistes d’aigües, cristalls i neons, musica i poesia per a una nit d’agost.

Enric Casasses vs. Josep Pedrals – dimecres 17 Agost
Nit poètica amb Enric Casasses i Josep Pedrals, un formidable combat de “Mot-Boxing” amb dos pesos pesants de la poesia Catalana.

 

 

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació