Nubolaris, associació d’artistes plàstics de Sant Feliu de Guíxols, presenta sota l’enunciat Atonits, un conjunt de cinc espectacles singulars dins l’àmbit de la música, la poesia i les arts visuals, que tindran lloc al jardí de l’antic hospital (amb accés pel carrer del Mall nº 9) a les 23:30h.

Picola Orchestra Gagarin – dimecres 13 Juliol
La música de la Piccola Orchestra Gagarin sintetitza el recorregut de tres músics omnívors que escullen la metàfora del viatge a l’espai i l’art culinari per produir sabors diferents: episodis d’indie, free jazz, pop d’avantguarda i música tradicional de l’illa de Sardenya.

Institut Fatima – dimecres  20 Juliol
Componen, canten, copien i comuniquen música electrònica amb un toc amè, interdisciplinari i experimental. El públic, o més ben dit els seus conillets d’índia, participen feliçment, formant part dels seus experiments i bojeries.

Ragul + Blowshe– dimecres  27 Juliol
Ragul (música) i Blowshe (imatge) es fusionen en una perfecta simbiosi entre el so i visuals formant així un planeta imaginari on els personatges no paren de ballar melodies que es distorsionen a cops de ritmes caòtics.

Atonits imprevistos – dimecres  12 Agost
A traves de rutes imprevistes d’aigües, cristalls i neons, musica i poesia per a una nit d’agost.

Enric Casasses vs. Josep Pedrals – dimecres 17 Agost
Nit poètica amb Enric Casasses i Josep Pedrals, un formidable combat de “Mot-Boxing” amb dos pesos pesants de la poesia Catalana.