I després

Es rastreja per la costa de Sant Feliu per intentar localitzar un noi desaparegut

Compartiu aquesta història

La recerca dels Mossos d’Esquadra per tal de localitzar el noi de Badalona que dilluns passat va desaparèixer i del qual hi havia pistes que estava a la zona de Tossa, Daniel Adrián, va acabar ahir al vespre sense resultats. La recerca, amb l’ajut de submarinistes dels Mossos d’Esquadra, bàsicament es va centrar a rastrejar pous i basses de la zona de Caldes i Franciac (on es va trobar finalment el seu vehicle).

Daniel Adrián Sánchez, de 30 anys, al qual fa set anys se li va diagnosticar un trastorn obsessiu pel qual encara es medicava, va desaparèixer dilluns passat i van trobar el seu cotxe abandonat a Caldes de Malavella, a tocar de l’N-II. Aquest dia, en què la família va denunciar-ne la desaparició, es va desplegar un ampli contingent de bombers, agents dels Mossos d’Esquadra i policial local per la zona boscosa de Caldes propera a l’N-II, on van trobar el cotxe, un Seat Ibiza. La policia en va haver de trencar el vidre per inspeccionar-lo, i va descobrir que el seient del conductor i la palanca del canvi de marxes estaven cremats. Testimonis presencials de la zona va explicar que el cotxe feia un dos o tres dies que era allà.

Una quinzena de persones, entre familiars, amics i coneguts del jove desaparegut van estar rastrejant ahir (diumenge) els penya-segats de la costa de Tossa de Mar i d’una part de Sant Feliu de Guíxols comptant que podia haver vingut a aquesta zona. Tot i que van localitzar el cotxe del noi a Caldes, la família es pensa que no li va deixar ell, sinó que el noi va desaparèixer a Tossa de Mar, població on va fer l’última trucada pel mòbil i on va aparcar el cotxe en un garatge, dades de què tenen constància certa.

Els familiars es varen posar en contacte amb responsables del port de Sant Feliu pertal de llogar una barca Zodiac i amb algun pescador perquè els acompanyés per fer la recerca per mar, avui mateix en què es preveu que rastregin la costa de Sant Feliu per veure si hi troben algun rastre o indici del noi desaparegut.

Qualsevol persona que cregui que l’ha vist, es prega que truqui al telèfon d’emergències 112.

El més llegit

I després