I després

Nuboläris “nomenatjarà” dissabte a Genís Cano amb un recital poètic a la Casa Irla

Compartiu aquesta història

Dissabte dia 9 d’abril a les 19 h. a la Casa Irla es fa un “Nomenatge” a Genís Cano i Soler ( Barcelona 1954-2007 ).L’homenatge i no. El no homenatge a l’home. Recordant la figura del poeta que va parir Els sots psicodèlics (1991), Gran xona ganxona (2003), Rebaixins endins (2003), Deixar-se de xarxes (2006), Els traus postmoderns (2006). Uns grams de paraules orquestrades a benefici nostre, seu, bo i teletransportant des del no-res l’activista de la Contracultura, el professor de belles arts, l’impulsor de la transvanguarda, el trobador de petxines, el desllorigador de signes i el domador de símbols.

Nuboläris , l’associació artística multidisciplinar de Ganxònia, ha volgut preparar una petita singladura poètica i vital, de la mà de tots aquells que, d’una manera o altra, van coincidir, col·laborar o senzillament conèixer el Genís, i mutatis mutandis recuperar la seva veu mediumitzant-los.

En aquest ordre de coses hi participaran els poetes Narcís Comadira, Enric Casasses, David Castillo, Josep Pedrals, l’escriptor Julià Guillamon, l’editor AnxoRabuñal, els músics Pau Riba, Xavi Lloses i molts d’altres.

Veu Carles Lapuente:

[audio:http://www.rsf.fm/audio/carles_lapuente_nubolaris.mp3]

El més llegit

I després