I després

Novetats, millores i horaris de SARFA

Compartiu aquesta història

L’empresa de transport de passatgers, SARFA, ha publicat els nous horaris per aquest estiu així com les novetats i les millores en el servei:
A) NOVA PARADA A LA TERMINAL 1 DE L’AEROPORT DEL PRAT DEL 1/7/2013 AL 31/8/2013
L’estiu passat varen connectar Sant Feliu de Guíxols amb l’Aeroport de Barcelona (Terminal T2-C) amb 6 expedicions d’anada i 6 de tornada. Des del proper 1 de juliol i fins el 31 d’agost de 2013, es mantindran aquestes 12 expedicions diàries amb la novetat que tots els serveis faran també parada a la T1. La sortida dels busos a la T1 direcció Sant Feliu de Guíxols es farà a la planta 0, andanes 7 a 12. Pel que fa a tarifes, el preu del bitllet d’anada o tornada a l’Aeroport del Prat serà de 17,25 €.
B) MILLORA DE LES COMUNICACIONS AMB BARCELONA CIUTAT DEL 1/7/2013 AL 31/8/2013
Diàriament es realitzaran 34 connexions entre Sant Feliu de Guíxols i Barcelona ciutat, 17 d’anada i 17 de tornada. S’han redistribuït els horaris per tal de donar millor cobertura horària. Així doncs la primera expedició arribarà a Barcelona ciutat a les 07:35 h (08:20 h. l’estiu passat) mentre que la darrera sortida de Barcelona ciutat direcció Sant Feliu de Guíxols serà a les 22 h (enlloc de les 21:30 h de l’estiu passat). Es considera que amb aquestes noves franges, es donen més possibilitats a tots aquells residents i turistes que vulguin visitar la ciutat de Barcelona i tornar el mateix dia.
C) NOVES EXPEDICIONS DIRECTES A L’AEROPORT DE GIRONA I VICEVERSA DEL 1/7/2013 al 31/8/2013.
Des del proper 1 de juliol i fins el 31 d’agost s’oferiran 12 serveis diaris d’anada i tornada des de Sant Feliu de Guíxols fins l’Aeroport de Girona i viceversa. Aquests serveis seran directes i sense transbordaments a Girona.(fins ara l’enllaç amb l’Aeroport de Girona requeria un transbordament a l’Estació d’Autobusos de Girona i per un canvi de bus i d’equipatges).
Pel que fa al servei diürn, hi haurà 8 expedicions d’anada i tornada. També s’ha modificat el servei nocturn per tal de que 4 expedicions més per sentit puguin arribar a l’Aeroport de Girona i permetin enllaçar amb les arribades i sortides de primera hora del matí i darrera hora de la nit, franges en les que hi ha força operacions d’enlairament i aterratge.
La prestació del servei d’aquestes connexions amb l’Aeroport de Girona es farà al 50% entre les empreses SARFA i TEISA.
La durada del trajecte serà de 60 minuts (T2) i de 80 minuts (T1) i el preu del bitllet d’anada o tornada a l’Aeroport de Girona serà de 8 euros.
Recordeu que tots els horaris de SARFA els podeu trobar i consultar a la web www.sarfa.com

El més llegit

I després