I després

NOVES INVERSIONS PER LA MILLORA DE L’ENLLUMENAT A SANT FELIU DE GUÍXOLS

Compartiu aquesta història

L’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols engega unes actuacions per a la millora de les instal.lacions d’enllumenat públic de la ciutat.
La regidora de Serveis Municipals, Laura Aiguaviva, explica que fa un parell d’anys es va fer una actuació a La Rambla que consistia en el soterrament de les línies elèctriques que estaven instal.lades per sistema aeri als arbres i que era d’on es tenia accés a la xarxa elèctrica en qualsevol esdeveniment que tingués lloc a la zona.

L’actuació prevista és una segona fase d’aquella primera inversió i que consisteix en la instal.lació de dos quadres de comandament al Passeig dels Guíxols que permetran retirar la cabina de telèfon, la de taxis, el quadre de fusta antic dels comptadors del Passeig, els diferencials de la pantalla informativa i també el quadre de comandament de festes ubicat al carrer Sant Llorenç.

A la zona dels taxis es situarà un tòtem on s’ubicarà la informació de la ciutat i dels taxis, un espai que també tindrà disponible una cabina de telèfon pels taxistes, quedant tot integrat en un sol element.

Aiguaviva explica que una altra actuació és la renovació del quadre de llum del carrer Zorrilla i també unes feines al carreró Velázquez, que té deficiències en la il.luminació degut a la falta de paret de suport i a on cal aportar màstils per poder ubicar els punts de llum. La regidora destaca que és una actuació important ja que és zona de pas dels alumnes del col.legi Gaziel.

Aquestes feines tenen un cost de 33.000 euros, IVA inclòs.

El més llegit

I després