I després

NOVES GANXONERIES A LAS VEGAS

Compartiu aquesta història

Dimecres passat es va realitzar a la sala Las Vegas, el segon dels tres enregistraments del bloc de les Noves Ganxoneries, anecdotari ganxó que segueix a l’original Manel de l’Horta (Manel Sala), ara en format audiovisual que alumnes de l’AFOCO (Associació per la Formació Continuada) i CFA Escola d’Adults de Sant Feliu, estan realitzar com a treball de final de curs amb el títol de Sales de Festes, Discoteques i “Ye-yes”.
Anteriorment es va enregistrar un treball al Restaurant Can Salvi, sobre una nova de ganxoneries genèric, l’any següent un sobre tavernes, bars i restaurants a La Pansa i l’actual a Las Vegas.
En representació dels grups musicals dels anys 60 i 70 hi varen participar Joan Canadell, Jaume Oliver, Alfons Hereu, Enric Àguila i Josep Andújar com a moderador.
Es va aconseguir fer un bon recull de situacions singulars dels músics locals, tant en escenaris de la ciutat així com en altres de Lloret, Riudarenes, Palamós, Olot, etc.
L’arribada del moviment Ye-yé, les relacions amb les fans, els accidents i tot tipus de situacions al voltant de les actuacions varen refrescar la memòria de les aventures de l’època. L’estrena del treball en DVD es farà, coincidint amb el final del curs 2014-2015, el proper 17 de juny.
El dia 28 d’abril es farà, també a Las Vegas, la filmació d’una anècdota inspirada en un fet real succeït a Sant Feliu en què un pretendent volia festejar a una noia de l’època on s’hi inclourà un ball de moda de a l’estil del “it’s madison time”, en un tram pel·lícula “Hairspray” que podeu contemplar en aquest vídeo: www:youtube.com/watch?v=eEkLpmvIMuw

El més llegit

I després