I després

EL PSC I L’ESPAI GUÍXOLS 2025

Compartiu aquesta història

Els socialistes de Sant Feliu de Guíxols han inaugurat l’espai GUIXOLS 2025 mitjançant un acte d’implicació ciutadana per tal d’analitzar, debatre i fer propostes per la ciutat.
Segons una nota difosa pel PSC, “aquest acte ha comptat amb una primera fase de pluja de propostes, que havien de ser analitzades, debatudes i sintetitzades en tres àmbits: Economia local, Àmbit Social i Manteniment i Gestió de la ciutat. Tots tres àmbits estaven dividits en tres grups en els quals s’han repartit els assistents a l’acte. De cada grup ha sortit un portaveu a explicar les propostes més esmentades davant la resta d’assistents i finalment hi ha hagut un torn de preguntes i debat per comentar les propostes finals.
El GUÍXOLS 2025 és un espai destinat a facilitar la connexió entre representants polítics i ciutadans, per fer un diàleg molt més proper, ràpid i eficaç. A més d’organitzar actes per fer debats, el GUÍXOLS 2025 ofereix el telèfon del candidat, Josep M. Muñoz per contactar via Whatsapp, el Facebook de l’agrupació i el del candidat. També es repartiran les postals del GUÍXOLS 2025, on es podran redactar les propostes que els ciutadans vulguin i deixar-les al local de l’agrupació, al carrer Tarragona 119. Per últim, també es donarà l’oportunitat de respondre les enquestes sobre Sant Feliu que es publicaran a la pàgina de Facebook del PSC Guíxols”.

Premeu sobre la foto per ampliar:

PSC FALDILLA

El més llegit

I després