L’escriptor Jose M. Ortega Melero presenta el divendres, 20 de juliol a les 19:00h. a la Biblioplatja (platja de Sant Feliu, al costat de la Creu Roja), la seva darrera novel·la, una història  publicada per Letrame Editorial, que gira a l’entorn de les noves vivències dels dos protagonistes, des de l’adolescència fins a la maduresa. Amb una decisió gairebé impossible d’afrontar.

José M. Ortega Melero va néixer Sant Feliu de Guíxols, lloc on resideix en l’actualitat. Va començar a escriure sent molt jove i la seva primera obra va ser publicada l’any 2010. Avui ens porta ja el seu quart llibre publicat.

Una obra inspirada principalment en el lloc de residència de l’autor i després d’una conversa, “les localitzacions del llibre són fictícies, però en ser una població costanera sempre m’inspira Sant Feliu de Guíxols. La idea de la trama va sorgir en una xerrada amb amics, pensant en què canviaries en la teva vida si tornessis enrere en el temps”, assegura.

`Inevitable´ és una novel·la romàntica amb tints de misteri i se centra “en les vivències d’Álvaro i Inés, una parella que es trenca per la mort d’ella, després d’una malaltia contreta en un viatge a Àfrica. L’home sent pena i ràbia i desitja tornar enrere en el temps per poder canviar les coses. Alguna cosa o algú li concedeix el desig i la història gira entorn de les noves decisions d’Álvaro, per tractar d’apartar-se del camí d’ella sense poder fer-ho, des de l’adolescència fins a la maduresa”, narra l’autor.

Un llibre que enganxarà al lector de principi a fi, “crec que és una història que intenta emocionar i fer reflexionar sobre el perquè del que fem, i que de vegades les nostres decisions no sempre són les més adequades, a més de que quan ha d’ocórrer, ocorre”, afirma.

Una obra que ja està rebent crítiques molt positives, “ha agradat i m’han fet saber que els ha fet riure, emocionar-se, inquietar-se en algun moment. Probablement aquesta és la meva obra més madura. Així, Jose M. Ortega Melero assegura que tornarà a publicar molt ràpid, “ja estic treballant en la següent obra”, conclou.