I després

SANT FELIU SERÀ UNA NOVA SEU DEL “TEMPORADA ALTA”

Compartiu aquesta història

Temporada Alta de teatre, que se celebrarà des del 5 d’octubre fins el 10 de desembre, aposta per acostar la programació al territori i renova l’acord amb equipaments i institucions de diversos municipis. A més, amplia horitzons i crea aliances amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols per tal de programar fins a tres espectacles al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Amb aquesta nova incorporació, Temporada Alta es podrà veure, a part de a Girona i Salt, a un total de 6 subseus: Sant Feliu de Guíxols, Torroella de Montgrí, Palafrugell, Bescanó, Celrà i Banyoles.

El Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols acollirà Immortal, la nova proposta de Marc Angelet, una comèdia de ciència ficció que està protagonitzada per Bruno Oro, que es posarà a la pell d’un gran nombre de personatges que comparteixen una característica: són immortals.

A Sant Feliu de Guíxols, també s’hi podrà veure Un cop l’any, una comèdia romàntica escrita per Bernard Slade i dirigida per Àngel Llàcer que compta amb el següent repartiment: Mar Ulldemolins i David Verdaguer.

Per últim, es podrà veure també una funció de Les noies de Mossbank Road, un muntatge dirigit per Sílvia Munt amb Clara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat. L’espectacle, que ha estat un èxit de crítica i públic en la passada temporada teatral a Barcelona, ara arriba a les comarques gironines en el marc de Temporada Alta. Les entrades dels diversos espectacles programats al Teatre Auditori Narcís Masferrer, a part de a la pàgina web del Festival, també es poden comprar de manera presencial a l’Oficina de Turisme de Sant Feliu de Guíxols.

www.temporada-alta.net

El més llegit

I després