I després

Nova visita guiada: ‘Connecta amb el patrimoni. El Jardí Melangiós’

El Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols organitza una nova visita guiada dins ‘Connecta el Patrimoni’, aquest cop sota el nom ‘El Jardí Melangiós - Juli Garreta’.

Compartiu aquesta història

El Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols organitza una nova visita guiada dins ‘Connecta amb el Patrimoni’, aquest cop sota el nom ‘El Jardí Melangiós – Juli Garreta’. L’activitat, que anirà  a càrrec de Tretze Cultura, serà el proper dissabte 19 de març a les 11.30 hores.

És tracta d’un itinerari pel cementiri guixolenc que ressegueix tant els personatges anònims de la zona del fossar comú, l’austeritat de l’anomenada zona neutra on es troben els enterraments laics, maçònics i els de religió protestant i islàmica, com els espais de repòs de protagonistes singulars en la història de la ciutat; polítics com Joan Casas o el president de la Generalitat a l’exili Josep Irla; brigadistes internacionals o músics tan representatius com Juli Garreta.

Precisament, aquest mes de març finalitza l’any de la ciutat de Sant Feliu com a Capital de la Sardana i la visita acabarà a la tomba de l’insigne compositor.

Preu és de 4 euros, de 2 euros si s’és soci d’Amics del Museu d’Història. La inscripció és obligatòria i es pot fer al Museu d’Història, a la seu de l’Antic Hospital. Per a més informació podeu trucar al 972 821 575.

El més llegit

I després