I després

NOVA GERENT AL CLUB NÀUTIC SANT FELIU

Compartiu aquesta història

Roser Clavell és la nova Gerent del Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols després que la Junta Directiva aprovés la seva promoció el 31 d’octubre.
Clavell forma part de l’equip gestor de la institució des del passat mes de juliol, on ha exercit de cap d’administració i nous projectes amb extrema eficàcia, segons asseguren els responsables del club que emplacen als socis a posar-s’hi en contacte per qualsevol qüestió d’interès.
La nova gerent substitueix al càrrec a Huw Wynn-Edwards, “que ha deixat la gerència del club després de dos anys de dedicació per encarar nous reptes professionals”.
Roser clavell serà la responsable de gestionar el Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols que, segons apunten al seu web oficial “és un dels ports més ben situats de la Costa Brava. Està al centre del triangle geogràfic format per Barcelona (50 milles), la costa sud de França (65 milles) i les Illes Balears (110 milles).
Les nostres instal·lacions, renovades completament l’any 2005, estan dissenyades per oferir la màxima comoditat en l’amarrament i per gaudir d’una major seguretat gràcies a les reformes efectuades a la part exterior de l’escullera.
Les instal·lacions ocupen uns 35.000 metres quadrats de superfície. Inclouen la zona dels pantalans -amb una capacitat per 439 embarcacions de fins a 60 m. d’eslora-, l’escar i la zona tècnica, l’àrea de vela escolar i la seu social i el pàrking.
La bona situació del port, a cinc minuts a peu del centre de la ciutat, també permet accedir a tots els serveis que ofereix la nostra vila (restaurants, hotels, botigues, punts d’informació municipal, etc.).

El més llegit

I després