I després

MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL 9N A SFG

Compartiu aquesta història

Com ja hem vingut informant, els dos instituts de Secundària de Sant Feliu de Guíxols (Institut Sant Feliu i Institut Sant Elm) són els dos centres on és previst executar el procés de participació ciutadana del 9N a Sant Feliu de Guíxols. L’Ajuntament informa que s’ha fet una línia divisòria de Sant Feliu en dos meitats, i indica on toca desplaçar-se per participar.
El web de referència, on hi ha la papereta per exercir la consulta i el centre on us toca és participa2014.cat, o bé al telèfon 012 us poden donar informació.
Es pot participar portant el DNI original vigent, i tenir més de 16 anys. Heu de dirigir-vos a la localitat que consta al DNI: per exemple, si viviu a Sant Feliu però anteriorment vivíeu en un altre municipi (per exemple Girona) i l’adreça de Girona consta al DNI, haureu d’anar a Girona. S’han previst, també, que es pugui participar els dies posteriors a la jornada de consulta, a les delegacions del Govern de la Generalitat.
Els Estrangers de la Unió Europea heu de portar el passaport o ID vigent i el certificat del registre de ciutadania de la Unió. Els no comunitaris, han de portar el Passaport i el TIE/NIE, targeta d’identitat d’estranger.
Des de les 9 del matí fins les vuit del vespre hi ha prevista l’obertura dels dos centres de participació. Hi haurà un servei de Montdela durant tot el dia (marcat al plànol amb els punts de Montdela assenyalant els punts de la línia vermella i la línia blava). Igualment, s’habilitaran uns transports llançadora per acostar la gent als dos centres: Pel que fa a l’Institut Sant Feliu, es pot sortir de la carretera de Girona-carrer de Sant Adolf, Avinguda Catalunya/carrer Tarragona i plaça de Tetuan. És un servei gratuït. Pel que fa al Sant Elm, se sortirà del Centre Cívic Tueda, Ctra de Girona Biblioteca o el Passeig (Amura). També gratuït, portat per voluntaris.
En cas de mobilitat reduïda us podeu posar en contacte amb la Creu Roja (al telèfon 972 82 22 00).
Per consultar el plànol podeu entrar al nostre web: www.rsf.fm o bé al de l’Ajuntament www.guixols.cat .També el trobareu a la contraportada del setmanari Àncora a més dels fulls de bustiatge que ha fet l’Assemblea Nacional de Catalunya. (Premeu a sobre del plànol per ampliar)

PLANOL 9N

El més llegit

I després