I després

Nova exposició a la Biblioteca Octavi Viader “Tinc un llop a la tauleta de nit”

Compartiu aquesta història

De l’ 1 al 21 de juliol de 2010, a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit, es podrà visitar l’exposició Tinc un llop a la tauleta de nit que mostra a infants, joves i adults la diversitat simbòlica del llop dins la literatura, un animal que tan bon punt apareix com a ferotge devorador que com a bèstia protectora i, fins i tot, benèfica. Aquest muntatge de petit format proposa un acostament a la figura del llop a través de la lectura, el tacte, l’oïda i la vista.
Tinc un llop a la tauleta de nit
recull i plasma les diverses concepcions del llop com a personatge literari a través d’un muntatge on l’element expositiu és una tauleta de nit, dins i al voltant de la qual s’ofereix una selecció de textos, imatges, enregistraments sonors i objectes diversos que conviden a acostar-se al llop a través de llegir, escoltar, tocar, mirar i descobrir.
L’exposició està recorrent diverses biblioteques públiques de Catalunya i és una nova proposta de promoció de la lectura impulsada per la Subdirecció General de Biblioteques del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, comissariada per Tantàgora.
Amb motiu de l’exposició s’ha elaborat una guia de lectura amb una selecció documental comentada i per a totes les edats.

El més llegit

I després