I després

El possible trasllat del transformador de Fecsa- Endesa dignificarà l’enllaç entre la rambla i el nucli històric de SFG

Compartiu aquesta història

Després de l’arranjament dels carrers Hospital, Mall i de la resta del sector hi ha, històricament, un element que no s’ha acabat de resoldre a la placeta Sant Joan: el transformador de Fecsa-Endesa. Si bé es va trobar una solució força singular per al distribuïdor de l’aigua de la mina, no es va poder soterrar o traslladar aquest servei que condiciona un espai que enllaça l’artèria de la rambla amb el nucli antic.
Fa un parell d’anys que l’Ajuntament oferia a la companyia elèctrica la possibilitat d’encabir-lo a la finca de l’hospital, a l’entrada pel carrer del Mall. Actualment l’alcalde, Carles Motas, està negociant amb els responsables provincials per resoldre definitivament aquest trasllat.
El tema es va reobrir en les converses que varen mantenir la companyia i l’Ajuntament en les quals l’alcalde va exigir a Fecsa-Endesa que s’assegurés el subministrament elèctric durant tot aquest estiu i que s’evitessin talls durant la temporada turística. Així ho declarava en el programa “Línia amb l’alcalde” dels dijous a les 12 del migdia a Ràdio Sant Feliu.

Declaracions: Carles Motas.

[audio:http://www.rsf.fm/audio/p6.mp3]

El més llegit

I després