I després

NOVA ETAPA A L’ESCOLA DE MÚSICA

Compartiu aquesta història

L’Escola Municipal de Música ha encetat una nova etapa amb un nou equip directiu que compta amb l’assessorament d’una empresa especialitzada en la gestió d’aquest tipus de centres per tal d’assegurar la seva continuïtat.
Entre les activitats que ja s’anuncien per aquest mes, ja han avançat que el 21 novembre a les 7 de la tarda es portarà a terme l’Audició de Santa Cecília al Teatre-Auditori Narcís Masferrer, on hi participaran alumnes de l’Escola de Sant Feliu i Platja d’Aro que van fer el pas de grau el curs passat, coral de nivell elemental i orquestra de corda de nivell elemental. Es donarà diploma als alumnes que van passar la prova de pas de grau.
Dos dies més tard, el 23 de novembre a les 7 de la tarda al Teatre de Llagostera- concert de presentació del disc “som com som” de les corals de nivell mitjà de l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols.
Fa unes setmanes que la nova direcció ha distribuït un díptic amb l’oferta que s’ofereix als alumnes que reproduïm textualment:
“L’Escola Municipal de Música de Sant Feliu de Guíxols és un centre de formació musical que ofereix també el servei d’Escola de Música a Platja d´Aro, facilitant així l’accés als alumnes d’ambdós municipis.
L’escola també es caracteritza per la varietat del seu pla d’estudis. El centre ofereix dues línies de treball: un estudi musical reglat, adreçat a infants i joves (de 4 a 18 anys), i una segona línia d’aprenentatge “Lliure”, on els alumnes a partir de 12 anys i adults poden estudiar música a mida.

PROGRAMES D’ENSENYAMENT ESTUDI REGLAT
-SENSIBILITZACIÓ
(P4 i P5), aquesta formació s’imparteix a les escoles de música i a algunes escoles d´infantil dins l’horari extraescolar. A través del joc, el moviment i la cançó obrim les portes a l´univers de la música.

-INICIACIÓ (1er i 2on de primària). Descobrim i tastem els instruments, comencem a gaudir del llenguatge musical.
NIVELL ELEMENTAL (de 3er a 6è de primària). Avancem amb el llenguatge musical i entrem en el món sonor dels instruments i la veu.
GRAU MITJÀ (a partir de 1er d´ESO). L´aprofundiment de la música en tots els sentits, coneixent la música des de dins i composant els nostres propis temes.

A part del llenguatge musical, inclou assignatures col·lectives com:

Coral, Conjunt instrumental, Grup de guitarres, Grup de vent, Orquestra, Música de cambra, Combo…
I el treball de l’instrument individual: violí, viola, violoncel, contrabaix, piano, guitarra, cant, flauta travessera, clarinet, trombó, trompeta, saxofon, percussió-bateria, baix elèctric, piano modern , guitarra elèctrica.

PROGRAMES D’ENSENYAMENT ESTUDI LLIURE
Llenguatge musical per a Joves ( de 12 a 18 anys)

Llenguatge musical per Adults (a partir de 18 anys)
On s’hi afegeix l’estudi individual de l’instrument triat i la possibilitat de formar part d’algun dels grups de l’escola: combo, cambra, grup de guitarres, taller de veu, orquestra d´adults… També amb possibilitat de grups de llenguatge adaptats.

Per matrícules, més informació, horaris i tarifes :
ESCOLA DE SANT FELIU DE GUÍXOLS (de dilluns a divendres de 16h a 20h), carrer Antoni Capmany, 23. Tel. 972821393. Correu: escolamusica@guixols.cat
ESCOLA DE CASTELL-PLATJA D’ARO (dilluns i dimecres de 17h a 18h), Avinguda Fanals, 13 Masia Bas. Tel. 972817196”

El més llegit

I després