I després

NOVA DATA PER LES VISITES NOCTURNES AL THYSSEN

Compartiu aquesta història

El passat 27 de juliol va començar la temporada de visites guiades nocturnes a l’exposició “Natura en evolució. De Van Goyen a Pissarro i Sacharoff” a l’Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu.
Un any més estan sent un èxit de participació i degut a aquest fet s’han obert reserves per a una nova visita el 31 d’agost.
Estarà conduïda per la comissària de la mostra Pilar Giró.

El recorregut s’acompanya d’una degustació de vins a càrrec de l’enòleg Jordi Agustí, del Celler Ca l’Àngel de Sant Feliu. De la mateixa manera que —al llarg de la història de l’art— la percepció de la natura ha evolucionat de la mà dels artistes, el raïm transformat en vi també evoluciona amb el pas del temps. Jordi Agustí relacionarà la degustació amb els moviments artístics i la percepció de la natura que s’observa a les sales on s’exhibeixen els quadres de la col·lecció.
En total seran dues degustacions de vins, una a cada planta de l’exposició.
A continuació, la visita seguirà fins a l’espai superior del monestir, a “L’Atelier Pepa Poch”, on l’artista ha muntat la proposta d’un taller on conflueixen la pintura, la ceràmica i la instal·lació. En aquest espai quotidià transformat en obra d’art es farà una degustació de cava, acompanyant el tast un dels pastissos de xocolata que elabora Toni Viñas, de la pastisseria “La Vienesa” i que reprodueixen quadres de l’exposició.

El Thyssen de nit és ja un clàssic dels estius empordanesos i seguirà els dies 10, 24 i aquesta nova data, la del 31 d’agost, a les 22 hores.
L’aforament és limitat.
El preu d’aquesta visita guiada nocturna és de 15 euros.
Per a reserves podeu contactar amb: turisme@guixols.cat, o trucant al 972 82 00 51.
Teniu tota la informació sobre aquesta activitat i tot el relacionat amb l’Espai Carmen Thyssen clicant aquí.

El més llegit

I després