L’Ajuntament de Sant Feliu està treballant per generar una nova àrea de pic-nic, que també farà les funcions de mirador,  al promontori del Fortim, en el solar i entorn d’on hi havia la casa del farer que fa uns anys fou enderrocada.
Aquesta zona, que gaudeix d’unes vistes espectaculars sobre la badia, el port i delimita també amb el carrer Colom, a hores d’ara no té cap funció específica tot i que les restes que s’hi troben permeten deduir que s’hi acosten joves per fer-hi trobades puntuals.
Actualment s’estan demanant pressupostos per col·locar baranes de seguretat a la zona del penya-segat del carrar Colom i al de l’escar (varador) per tal de prevenir possibles accidents així com la construcció de barbacoes sobre les restes de la construcció de l’antiga casa del farer.
La intenció netejar i aplanar la zona i posar-hi vuit taules i bancs per fer-hi esmorzars, dinars, berenades i un espai per a concerts de petit format al temps que es pot contemplar tant l’edifici del Salvament com tot l’entorn marítim de la ciutat a poca distància del casc urbà.
Recordem que en els darrers anys ja es varen habilitar dos espais més, un a la zona de Vilartagues, a tocar de la ronda i un altre a la zona que Cala Jonca.
En aquests dos espais també s’hi faran actuacions de millora. En el de  Vilartagues s’ha de fer arribar un punt de llum i instal·lar-hi un lavabo a més de fer millores a la zona esportiva adjunta com la col·locació de xarxes i altres complements.
Al de la zona de Cala Jonca, a l’inici del camí de ronda, cal plantar-hi arbres més grans  i obtenir els permisos de Costas per poder construir-hi les barbacoes corresponents.

PICNIC FALDILLA