Aquesta és una primera relació de la setmana d’un espectacle al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer organitzat per l’Associació Amics de l’Ermita i Paratge de Sant Elm, una trobada de dones que compleixen 65 anys, una altra de 40 anys de casats i una assemblea de  l’Associació de Veïns del Puig.
ELS SOMIATRUITES AQUEST DIUMENGE AL TEATRE
L’Associació Amics de l’Ermita i Paratge de Sant Elm  presenta el diumenge, 17 de novembre, a les 6 tarda al Teatre-Auditori Narcís Masferrer l’espectacle Els Somiatruites de Sant Elm que, amb l’enunciat “Per nosaltres no passa el temps”, els organitzadors l’anomenen un espectacle “de varietés amb actuacions de diverses entitats de Sant Feliu i de l’estranger basades en l’humor”.
Les entrades numerades al preu de 3 euros, a benefici de l’Associació, es poden adquirir a l’ Oficina de Turisme i el mateix dia 17 a partir de les 5 de la tarda a taquilla del teatre.
TROBADA DE DONES DE 65 ANYS
Sopar-festa dels compliment de 65 anys de dones nascudes entre 1947 i 1948 que se celebrarà el 14 de desembre al restaurant Can Salvi. Per apuntar-se, cal adreçar-se a Sastreria Corominas del carrer Rutlla, 17. Telèfon: 972 32 17 02. Data límit: 2 de desembre.
TROBADA PARELLES CASADES L’ANY 1973
Com cada cinc anys, s’està programant una trobada de les parelles que es varen casar fa 40 anys (l’any 1973). La trobada consisteix en un dinar amb ball que se celebrarà al restaurant Barcarola de Sant Pol.
La data de celebració és la del 30 de novembre a les 14:30 h. Per informació us podeu adreçar a Manel Alcalde (610245668) o Maria Assumpció Martí (627919130).
ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA VEINS DEL PUIG
El proper dissabte 16 de novembre tindrà lloc una assemblea extraordinària de l’Associació de Veïns del Puig. L’objectiu d’aquesta assemblea és ampliar el territori de l’associació amb carrers del voltant que no estan adherits a cap associació que els representi. Aquests carrers del voltant són: c/Alba, C/Gorgoll, C/Campaneria, part de c/Sta. Magdalena, part de c/del Sol, part de c/ de la Lluna, part de c/ dels Metges, part de C/Nou de l’ Algavira, Travessia de l’ Algavira, c/St. Félix Màrtir, c/Penitència, c/del Garrofer, c/ de la Creu, i la part de baix del c/st. Doménec.
L’acta tindrà lloc dissabte 16 de novembre a les 17.00h a la biblioteca pública.