I després

NOUS TRÀMITS PER AMPLIAR LA ZONA INDUSTRIAL

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols tramita el Pla de Millora Urbana del sector de millora urbana 03 Bujonis Industrial Nord, consistent en reordenar el sector industrial de Bujonis Nord per tal de definir una trama viària més adaptada a la topografia i més ben articulada a la dels sectors adjacents (àrea comercial, accés a la urbanització Mas Trempat i polígon industrial de Bujonis Sud) i preservar d’aquesta manera el valor mediambiental del bosc d’en Rabell.
En compliment del programa de participació ciutadana s’informa que el projecte estarà en informació pública fins l’1 de març, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, a l’Àrea d’Urbanisme, per consultar la documentació i el seu expedient a fi de poder presentar al·legacions o suggeriments. També es pot consultar en el web www.guixols.cat
Es poden realitzar entrevistes amb els tècnics redactors del projecte prèvia concertació de visita al telèfon 972.32.70.13.
Recordem que aquests tràmits permetran accessos a la zona industrial on un promotor està decidit a construir-hi entre 40 i 50 noves naus industrials que se situaran per la part del darrera dels supermercats Mercadona i Lidl, que enllaçaran amb l’actual tram de naus i que tindran entrada i sortida de vehicles pel nou vial que entroncarà amb la rotonda d’entrada a Sant Feliu a l’alçada de la Ronda Nord.
El regidor de Territori, Josep Saballs va declarar a la nostra emissora que aquest important projecte permetrà el trasllat de diverses indústries que ara es troben dins de teixit urbà i n’acollirà de noves que han de generar nous llocs de treball, es diversificarà l’oferta i no només s’haurà de contemplar el turisme com a principal indústria local.
Va afegir que en els darrers vint anys moltes indústries locals varen marxar a altres municipis com Riudellots, Vidreres, Cassà de la Selva o Castell d’Aro per manca d’oferta a Sant Feliu i que amb aquest projecte es podrà posar punt i final a aquesta sagnia que perjudica a la creació de riquesa a la ciutat.

 

El més llegit

I després