I després

Nou taller online dins el programa “Estalvi Energètic i Pobresa Energètica”

El programa 'Estalvi Energètic i Pobresa Energètica' de la Diputació de Girona proposa una nova activitat online dins els seus tallers, que tenen l'objectiu d’empoderar la població en drets energètics, energies renovables i eines de gestió energètica de la llar, com també fomentar el pensament crític per promoure una transició energètica justa.

Compartiu aquesta història

El programa ‘Estalvi Energètic i Pobresa Energètica‘ de la Diputació de Girona proposa una nova activitat online dins els seus tallers, que tenen l’objectiu d’empoderar la població en drets energètics, energies renovables i eines de gestió energètica de la llar, com també fomentar el pensament crític per promoure una transició energètica justa.

Es fan en directe a través de Youtube i durant les sessions, les persones tenen la possibilitat de comentar o expressar els seus dubtes i inquietuds. A més, s’enregistren per una posterior visualització.

La propera sessió porta el nom de ‘Com funciona el comptador digital?‘ i tindrà lloc el divendres 12 de febrer a les 10:30 hores. Hi podeu accedir fent clic aquí.
L’activitat compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

El més llegit

I després