I després

Finalitzen les vacunacions per la Covid-19 a les residències i a l’Àrea Bàsica de Salut de Sant Feliu de Guíxols

El passat dilluns 11 de gener van iniciar-se les vacunacions per la Covid19 a Sant Feliu de Guíxols. Tal i com estableixen els protocols, aquestes es van administrar a les residències de gent gran de la ciutat, tant als seus usuaris com també als seus treballadors.

Compartiu aquesta història

El passat dilluns 11 de gener van iniciar-se les vacunacions per la Covid-19 a Sant Feliu de Guíxols. Tal i com estableixen els protocols, aquestes es van administrar a les residències de gent gran de la ciutat, tant als usuaris com també als seus treballadors.

Seguint els protocols, en els següents dies, entre el 13 i el 15 de gener, també es va començar a vacunar a tota la plantilla de l’Àrea Bàsica de Salut de Sant Feliu. Cal recordar que aquesta vacuna s’ha d’administrar en dues dosis, la segona, 21 dies després de la primera.

Un cop passats aquests 21 dies, a dia d’avui, 9 de febrer, tots els usuaris i treballadors de les residències de la ciutat, com també tot el personal de l’Àrea Bàsica de Salut de Sant Feliu, ja han rebut la segona dosi i per tant, ja estan vacunats contra la Covid-19.

El més llegit

I després