I després

NOU SANT ANTONI ABAT…SI NO PLOU

Compartiu aquesta història

Està previst per aquest diumenge, 28 de febrer el Jardins Juli Garreta, la platja de Sant Feliu i diversos vials acolliran la renovada celebració de la Festa de Sant Antoni Abat. Les prediccions meteorològiques són força negatives però s’esperaran fins el dissabte a les 18:30 h. per decidir si continua convocada o si queda suspesa, com s’ha fet ja amb la botiga al carrer prevista pel cap de setmana.
En cas de celebrar-se, l’emplaçament i el recorregut s’allunyen de l’accés al mercat per la zona del Monestir i es traslladen cap a llevant, realitzant Els Tres Tombs pel passeig dels Guíxols, carretera de Palamós, carrers Indústria, plaça Empordà, Àngel Guimerà, Sant Ramon i Rambla Portalet.
La benedicció dels animals es farà també als Jardins de Juli Garreta.
Per primera vegada, s’ha previst una espectacular exhibició amb cavalls a càrrec de Santi Serra, a la platja de Sant Feliu de Guíxols.
En Santi Serra Camps no només és un genet, el seu espectacle neix del seu amor als cavalls heretat de la seva família, que era una apassionada dels cavalls i que, de ben patit, a la localitat de Manlleu, on va néixer l’any 1988, ja feia equilibris damunt dels cavalls, sota l’atenta mirada del seu germà, l’autèntic mestre i protector d’aquell atrevit vailet.
En una ocasió en què participava en una mostra amb altres genets, va treure la cadira i les regnes al cavall. La resposta de l’animal i les seves sensacions el van empènyer a realitzar espectacles amb els cavalls en llibertat, números que també, en ocasions es complementen amb els seus gossos.
Per poder fer els seus espectacles, explica que va haver d’estudiar els comportaments dels cavalls àrabs amb què comptava la família per tal de conèixer qüestions de lideratge, de reproducció, etc. Es tractava més d’aconseguir una comunió que no pas una tòpica doma o un mètode d’ensinistrament.
Serra aplica en els seus admirats espectacles situacions que havia somiat amb els seus equins i les ha adaptat a aquesta demostració que oferirà a la platja de Sant Feliu en aquesta nova etapa que inicia l’actual ajuntament. https://www.facebook.com/santi.serracamps?fref=ts

PROGRAMA
10h a 11.30h Passejades amb Poni als Jardins Juli Garreta. Preu tiquet 2 euros.
11.30h Els Tres Tombs, passada de cavalls als carrers centrals: Passeig dels Guíxols, Ctra de Palamós, Indústria, Pl. Empordà, Àngel Guimerà, Sant Ramon, Rambla del Portalet.
12.30h Benedicció dels animals als Jardins de Juli Garreta.
13h Espectacle eqüestre a la platja amb Santi Serra

El més llegit

I després