Després de la renúncia de Joan Alfons Albó el passat dijous en el Ple Municipal Ordinari, el Comitè Executiu de Convergència Democràtica de Catalunya a Sant Feliu ha distribuït una nota als seus militants, simpatitzants, votants i al propi Albó amb el següent contingut:
“El Comitè de Convergència de Sant Feliu de Guíxols vol agrair en nom de tots els militants, simpatitzants, i els nostres votants, la feina feta durant anys per el nostre cap de llista a l’alcaldia de la ciutat, i exalcalde, Joan Alfons Albó.
En Joan Alfons Albó va ser el guanyador de quatre eleccions municipals, incloses les dues darreres del 2011 i el 2015. Així doncs, posem en valor la confiança que els ganxons varen dipositar amb el seu vot tant a Convergència com al seu alcaldable i el programa electoral que defensava.
Així mateix, ens volem adreçar als nostres votants per informar-los que en un moment on estem immersos en un procés de refundació del partit a nivell de tot el territori català, aquest comitè local té la ferma convicció de regenerar el partit amb l’objectiu de dotar-lo de les eines necessàries per fomentar els valors de la democràcia participativa per tal de combatre la desafecció vers la política i les institucions.
També volem manifestar la intenció de treballar per impulsar un projecte de ciutat ambiciós, i mantenint ben ferm l’objectiu principal que no es altre que treballar per construir una ciutat on es pugui treballar i viuré bé per tal de millorar el benestar de la ciutadania.
Finalment, volem adreçar-nos directament al nostre cap de llista: Joan Alfons, gràcies per aquests anys de dedicació a la teva ciutat. Treballarem de valent per mantenir la confiança que la ciutadania ens va dipositar. Et fem extensiu aquest agraïment de part de tots els teus companys i companyes de Convergència de Sant Feliu de Guíxols”.