I després

COMUNICAT DE CDC EN EL COMIAT DE JOAN A. ALBÓ

Compartiu aquesta història

Després de la renúncia de Joan Alfons Albó el passat dijous en el Ple Municipal Ordinari, el Comitè Executiu de Convergència Democràtica de Catalunya a Sant Feliu ha distribuït una nota als seus militants, simpatitzants, votants i al propi Albó amb el següent contingut:
“El Comitè de Convergència de Sant Feliu de Guíxols vol agrair en nom de tots els militants, simpatitzants, i els nostres votants, la feina feta durant anys per el nostre cap de llista a l’alcaldia de la ciutat, i exalcalde, Joan Alfons Albó.
En Joan Alfons Albó va ser el guanyador de quatre eleccions municipals, incloses les dues darreres del 2011 i el 2015. Així doncs, posem en valor la confiança que els ganxons varen dipositar amb el seu vot tant a Convergència com al seu alcaldable i el programa electoral que defensava.
Així mateix, ens volem adreçar als nostres votants per informar-los que en un moment on estem immersos en un procés de refundació del partit a nivell de tot el territori català, aquest comitè local té la ferma convicció de regenerar el partit amb l’objectiu de dotar-lo de les eines necessàries per fomentar els valors de la democràcia participativa per tal de combatre la desafecció vers la política i les institucions.
També volem manifestar la intenció de treballar per impulsar un projecte de ciutat ambiciós, i mantenint ben ferm l’objectiu principal que no es altre que treballar per construir una ciutat on es pugui treballar i viuré bé per tal de millorar el benestar de la ciutadania.
Finalment, volem adreçar-nos directament al nostre cap de llista: Joan Alfons, gràcies per aquests anys de dedicació a la teva ciutat. Treballarem de valent per mantenir la confiança que la ciutadania ens va dipositar. Et fem extensiu aquest agraïment de part de tots els teus companys i companyes de Convergència de Sant Feliu de Guíxols”.

El més llegit

I després