Nou llibre, Trobada de tractors, Varietés i Cant Coral, aquest cap de setmana a SFG

Aquest dissabte, 22 d’octubre a les 19:00 h. al bar La Goleta de les Galeries del Mar, 17 de Sant Feliu de Guíxols es farà la presentació del nou poemari Semillas de fuego de Montserrat Braut i Teixidó.

Diumenge, 23 d’octubra a les 8.30 h 7a Trobada de Tractors Antics. Sortida des de la Ctra. de Girona, passar per davant de l’hospital antic, davant monestir i passeig i aparcar davant del casino. A les 9.00 h Parada de tractors al passeig del Mar. A les 11.30 h Gran engegada de tractors i recorregut urbà des del passeig del Mar fins a Can Tanoc per l’antic camí de Castell d’Aro.    

Diumenge a les 18.00 h Festival, al teatre Auditori Municipal. El somia truites de Sant Elm. Espectacle de varietés (per nosaltres no passa el temps). Actuacions de diverses entitats de Sant Feliu i de l’estranger. Organitza: Associació Amics Ermita i Paratge de Sant Elm.

Diumenge a les 18.00 h XVIa Mostra de Cant Coral de Sant Feliu de Guíxols, a la parròquia de Santa Maria. Amb la participació de les corals: Coral Mestre Sirés de Palafrugell, Coral Anselm, Viola de Torroella de Montgrí i Coral Cypsella del C.E. Montclar de Sant Feliu de Guíxols.

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació