I després

Nou llibre, Trobada de tractors, Varietés i Cant Coral, aquest cap de setmana a SFG

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte, 22 d’octubre a les 19:00 h. al bar La Goleta de les Galeries del Mar, 17 de Sant Feliu de Guíxols es farà la presentació del nou poemari Semillas de fuego de Montserrat Braut i Teixidó.

Diumenge, 23 d’octubra a les 8.30 h 7a Trobada de Tractors Antics. Sortida des de la Ctra. de Girona, passar per davant de l’hospital antic, davant monestir i passeig i aparcar davant del casino. A les 9.00 h Parada de tractors al passeig del Mar. A les 11.30 h Gran engegada de tractors i recorregut urbà des del passeig del Mar fins a Can Tanoc per l’antic camí de Castell d’Aro.

Diumenge a les 18.00 h Festival, al teatre Auditori Municipal. El somia truites de Sant Elm. Espectacle de varietés (per nosaltres no passa el temps). Actuacions de diverses entitats de Sant Feliu i de l’estranger. Organitza: Associació Amics Ermita i Paratge de Sant Elm.

Diumenge a les 18.00 h XVIa Mostra de Cant Coral de Sant Feliu de Guíxols, a la parròquia de Santa Maria. Amb la participació de les corals: Coral Mestre Sirés de Palafrugell, Coral Anselm, Viola de Torroella de Montgrí i Coral Cypsella del C.E. Montclar de Sant Feliu de Guíxols.

 

El més llegit

I després