I després

NOU GERENT DE PORTS DE LA GENERALITAT

Compartiu aquesta història

La jubilació de la fins ara gerent de Ports de la Generalitat, Dolors Rodríguez (a la foto), sota el càrrec de la qual s’ha realitzat la darrera gran inversió en el port de Sant Feliu de Guíxols, que ha comportat el reforç del dic de recer, l’enderroc de dos edificis, l’asfaltatge i altres millores en aquest àmbit, ha deixat pas a un nou responsable en el càrrec, que serà Joan Pere Gómez i Comes (1968), nomenat nou gerent de Ports de la Generalitat, empresa pública adscrita al departament de Territori i Sostenibilitat, que gestiona 26 instal·lacions portuàries a la costa catalana, entre les quals s’hi roba el port de la ciutat.

En l’àmbit professional, ha estat responsable de l’Oficina del Delegat del Govern a les Terres de l’Ebre durant més de cinc anys. De l’any 2003 al 2010 havia estat regidor i tercer tinent d’alcalde a l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, on va ocupar carteres d’urbanisme, joventut, esports, mitjans informatius, formació i treball. També va ser portaveu del govern municipal.

Ha estat portaveu del Consell Comarcal del Baix Ebre, del qual actualment n’és portaveu adjunt. També és portaveu del grup Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) a l’Ametlla de Mar.

Les instal.lacions gestionades per Ports de la Generalitat són: Llançà (Alt Empordà), Port de la Selva (Alt Empordà), Roses (Alt Empordà), l’Escala (Alt Empordà), l’Estartit (Baix Empordà), Palamós (Baix Empordà), Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), Blanes (Selva), Arenys de Mar (Maresme), Garraf (Garraf), Vallcarca (Garraf), Vilanova i la Geltrú (Garraf), Cambrils (Baix Camp), l’Ametlla de Mar (Baix Ebre), l’Ampolla (Baix Ebre), Deltebre (Baix Ebre), Sant Carles de la Ràpita (Montsià), Alcanar (Montsià) i les Cases d’Alcanar (Montsià); les dàrsenes pesqueres de Mataró (Maresme), el Masnou (Maresme) i Torredembarra (Tarragonès); i quatre embarcadors al riu Ebre situats als municipis de Sant Jaume d’Enveja (Baix Ebre), Deltebre (Baix Ebre), Amposta (Montsià) i Tortosa (Baix Ebre).

 

El més llegit

I després