I després

NOU CURS ESCOLA D’ADULTS I AFOCO

Compartiu aquesta història

Nota de l’Escola d’Adults. “El curs 2013-2014 a l’Escola d’Adults ja ha començat amb un nombre de 670 alumnes matriculats, 141 persones en llista d’espera i amb els grups pràcticament tancats s’inicia una nova etapa plena d’il·lusions, però també amb algunes mancances com, per exemple, d’espai. A causa del creixent nombre d’alumnat que es va incrementant anualment, les aules sovint queden petites. No obstant això, és motiu de satisfacció per a tots veure com l’AFOCO (Associació per a la Formació Continuada), estretament vinculada a l’Escola, arrenca novament oferint cursos semestrals, de 2 hores setmanals, als alumnes i a la població en general.
Justament aquest passat dilluns s’ha celebrat l’assemblea d’enguany de l’Associació, que va comptar amb l’assistència d’una seixantena de socis. Així doncs, s’ha decidit que l’AFOCO oferiria els cursos següents, depenent del nombre d’assistents, que ha de ser d’un mínim de 15 persones, i que començaran durant la setmana del 4 al 8 de novembre:
Els cursos que els assistents a l’assemblea i la junta han proposat són:
-Història Contemporània.
-Geografia Social i Econòmica.
-Photoshop.
-Anglès Oral.
-Pinnacle
-Rus
-Francés
-Patchwork
Gràcies a l’AFOCO es podrà atendre un conjunt de demandes que arriben d’exalumnes i persones vinculades al Centre, ja que el Departament d’Ensenyament limita força l’oferta formativa. Igualment, el Claustre de Professors, voldria encoratjar les persones que romanen en llista d’espera a perseverar en la seva inquietud formativa. Aprofitem aquestes ratlles per fer-vos saber que aquesta situació de carència de places no és aïllada i única al Centre de Sant Feliu de Guíxols, sinó que és generalitzada a tots els Centres de Formació d’Adults de Catalunya.
Per acabar, recordar-vos que tots els dijous del mes d’octubre, de 16 a 20 h., l’Escola d’Adults, CFA Sant Feliu de Guíxols, us atendrà per fer-ne la inscripció i per a qualsevol informació que vulgueu rebre”.
AFOCO i Escola d’Adults, CFA Sant Feliu de Guíxols

El més llegit

I després