A pocs dies vista assistirem al naixement  d’un nou “coworking” a la ciutat, es tracta del Coworking Sant Feliu.
El coworking (cotreball o treball en cooperació) és una fórmula que permet a professionals independents, emprenedors, i pimes de diferents sectors, compartir un mateix espai de treball, tant físic com a virtual, per desenvolupar els seus projectes professionals de forma independent, alhora que fomenten projectes conjunts compartint oficina i equipaments.
Quant al Coworking Sant Feliu, podem avançar que serà un espai de lloguer de despatxos i sales compartides per a tots aquells autònoms que busquen un espai, on és podran crear noves oportunitats de treball. Amb la compartició de l’espai s’aconsegueix abaratir despeses i conèixer altres autònoms que poden aportar clients. Tot i que els seus responsables esperen obrir l’activitat el proper mes de maig, els matins, de 9 a 13:30, ja atenen a les persones interessades a formar-ne part per tal de mostrar les insta.lacion i parlar de les condicions.
El centre disposarà  de 8 despatxos amb buc propi, 2 sales de reunions amb pissarra i projector, Internet i wifi., cafeteria i petita zona de descans, servei de copisteria i es poden llogar també places d’aparcament.
Els preus varien segons les necessitats horàries. Per més informació podeu trucar al 972 983 795 o bé contactar mitjançant el correu info@coworkingsantfeliu.cat.

PRIMERA ACTIVITAT GRATUÏTA: CLASSE GRATUÏTA D’ANGLÈS
El dilluns, 28 d’abril, al Coworking Sant Feliu va organitzar una activitat gratuïta consistent en una classe de grup d’anglès, de 30 minuts de durada, on es va presentar el mètode de la Lluna Pinyó, professora d’angles de la Robin School of English, un mètode dinàmic i fàcil per a grans i petits no basat en la memorització ni la gramàtica.
Es varen fer dues sessions (a les 16:00 i a les 20:15 h.) amb una bona assistència i satisfacció de les persones que hi varen participar.