I després

Nou assalt violent a Santa Cristina d’Aro

Compartiu aquesta història

Una dona d’uns 70 anys està ingressada a l’Hospital de Palamós per la pallissa que ha rebut durant un assalt violent a casa seva. Els fets van tenir lloc dimecres al vespre a una casa de la urbanització Roca de Malvet de Santa Cristina d’Aro (Baix Empordà). Un home amb un passamuntanyes va entrar a la casa i va lligar la dona, que en el moment de l’assalt estava sola. L’assaltant, que era violent, també la va colpejar mentre li exigia que li donés diners. Mentre això passava dins la casa, a fora un còmplice esperava l’assaltant per poder marxar del lloc dels fets. De moment, ha transcendit que els lladres s’han endut joies. La dona té un trau al cap, una fissura a la tíbia i una dent trencada.
El degoteig d’assalts violents a la comarca del Baix Empordà continua. Poques hores després que una dona de 85 anys i la seva cuidadora fossín víctimas d’uns assaltants a Rupià, hi ha hagut un nou cas a Santa Cristina d’Aro. Els fets van passar dimecres pels volts de les set de la tarda.
Segons fonts policials, a dins l’habitatge només hi va entrar un home, que anava amb la cara tapada per un passamuntanyes. Fora, però, l’esperava un còmplice per tal de marxar ràpid del lloc dels fets un cop s’haguessin fet amb el botí. En aquest tipus d’assalt violents, els lladres busquen diners en metàl·lic i tenen com a objectiu cases aïllades amb caixa forta. De moment, ha transcendit que en aquest assalt s’haurien endut joies.

El més llegit

I després