I després

Nou assalt a Santa Cristina

Compartiu aquesta història

Una dona holandesa de 86 anys ha estat assaltada aquest diumenge a la matinada en una casa de la urbanització Les Teules de Santa Cristina d’Aro, segons ha pogut saber l’ACN i publica el DdG. Els lladres haurien entrat a l’habitatge de la víctima -que vivia sola- durant la nit forçant la porta i l’han amenaçat amb un ganivet fins que ha obert la caixa forta. Els assaltants han sostret papers, diners i joies i, posteriorment, han marxat. La víctima no presenta lesions. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets. De moment, no hi ha hagut cap detenció. Des del 26 de febrer no s’havia produït cap assalt violent a la zona.
L’alcalde de Santa Cristina d’Aro, Josep Llensa (CiU), ha explicat en declaracions a l’ACN que l’assalt s’ha produït al voltant de les dues de la matinada. Ha detallat també que “a part de l’amenaça amb un ganivet”, la dona no ha pres mal.
Llensa ha afirmat que arran dels assalts violents que s’han produït a la zona, un també a Santa Cristina d’Aro el gener passat, la Policia Local del municipi s’ha coordinat amb els Mossos d’Esquadra per instal·lar càmeres a les entrades i les sortides de les urbanitzacions per tal de prevenir els assalts. “Possiblement han registrat alguna cosa”, ha dit l’alcalde convergent fent referència al succés d’aquesta matinada.
Segons l’alcalde de Santa Cristina, la preocupació entre els veïns causada per aquest tipus d’assalts és menor que uns mesos enrere, perquè s’han aconseguit detenir alguns dels responsables d’aquests actes. “S’està reduint aquesta qüestió però degut a la crisi es produeixen de tant en tant coses d’aquestes”, ha valorat.

El més llegit

I després