I després

Nou artistes vinculats a Sant Feliu exposaran a Barcelona en un intercanvi artístic

Aquest divendres 6 de març, nou artistes relacionats amb Sant Feliu de Guíxols inauguren una exposició al Poble Nou de Barcelona.

Compartiu aquesta història

Aquest divendres 6 de març, nou artistes vinculats a Sant Feliu de Guíxols inauguren una exposició al Poble Nou de Barcelona. La mostra tindrà lloc a Chez Chefo i hi participaran Antoine Chueco, Narcís Comadira, Marzo-Mart, Ana Maria Gutiérrez, Andrea Pajares, Joaquim Pijoan, Carles Piqueras, Mónica Reche, Claudio Rojas, Queralt Ruscalleda i Xavier Ruscalleda, tots relacionats amb la galeria La Nau Blau, a més de dos altres artistes d’Estesia, que col.labora en aquest projecte.

La iniciativa tindrà la seva tornada l’any vinent a Sant Feliu a l’espai de La Nau Blau, en aquest cas amb presència majoritària d’artistes integrants d’Estesia. Des de l’organització es recorda que aquesta proposta és “un conjunt definit com un intercanvi amistós d’artistes, estils, formes i tècniques”.

“Aquest intercanvi vol mostrar, a part de la diversitat d’estils i obres exposades, la voluntat de cooperació entre artistes i galeries d’orígens i trajectòries diverses” comenten els organitzadors. La mostra es pot visitar fins el dia 3 d’abril.

El més llegit

I després