I després

Notícies diverses de societat i cultura de Sant Feliu de Guíxols

Compartiu aquesta història

Comunicat de Galgos 112 i l’estrena del programa de televisió a Cuatro

Ens comuniquen que, sino hi han canvis, el proper divendres dia 2 de desembre a les 21:30, l’associació ganxona Galgos112, serà el protagonista d’un dels dos programes de l’estrena de El Líder de la Manada amb l’ensinistrador més famós del món, César Millán amb la participació de baronessa Carmen Thyssen a la cadena Cuatro.

www.galgos112.com
http://galgos112.blogspot.com

 

 

 

 

 

 

 

Exposició T.A.P.S. a l’Ajuntament

El passat dissabte 26 de novembre els alumnes de TAPS (Taller d’Arts Plàstiques) van fer la inauguració de l’exposició de treballs. Aquesta expoisció serà vigent fins al 4 de desembre. Des d’aquest taller es fa una important tasca en el sentit educatiu, complementari a les activitats formatives de l’escola. L’aprenentatge del TAPS permet educar la mirada i veure el món des de la perspectiva de la sensibilitat i de l’ànima, veure el món des de la intangibilitat dels colors i la concreció imaginària de les formes acotades en línies. El TAPS és sobretot una actitud davant la vida, una actitud que posa de relleu els aspectes més íntims de la creativat començant pels més evidents com pot ser la manipulació del materials que s’empren per a l’expressió.
És educar els més petits en saber escoltar i apreciar l’harmonia de les formes.

 

 

 

 

 

 

 

Club Taekwondo A Punt, participació al campionat de Catalunya

El Club Taekwondo A Punt va participar en el campionat de Catalunya de modalitat de combats amb tres competidors, una noia i dos nois, aquests encara són cadets però les normes els deixen competir en categories superiors i ells van voler provar. Els resultats van ser molt positius. Caaterina Pelligrino Gallardo es va proclamar campiona de Catalunya en disputar una dura i igualada final, s’espera que pugui seguir entrenant per mantenir aquest nivell. Cristtopher Beidler Gallo va poder resoldre els seus combats sense dificultat i en la final després d’un 1r assalt dolent, va poder encarrilar el combat guanyant i proclamant-se campió de Catalunya. Pol Fernández Rodríguez se li va notar que encara li queden dos anys per ser juvenil però tot i així va aconseguir un merescut 3r lloc i medalla de bronze

Club Taekwondo A Punt

 

 

 

 

 

 

 

Alumnes de 3r i 4t d’ESO exposaren a l’Hospital contra la violència de gènere

Els treballs que es van exposar tenien com a lema: “Digues no a la violència de gènere”. Els van realitzar alumnes de 3r i 4t d’ESO, malgrat que l’exposició la van organitzar els alumnes de 4t.
Amb aquesta acció ells van aportar el seu granet de sorra a les diverses activitats que es van dur a terme a la ciutat, sobretot per no caure en el tòpic del silenci i posar veu a la denúncia, ja no només per part de la víctima sinó també de la societat.
Els treballs que van realitzar eren 10 siluetes de cossos d’alumnes que van simular ser víctimes i en el seu interior hi van plasmar l’explicació diverses històries reals. Van fer una recerca de diversos casos i les conclusions les van expressar de diverses maneres: uns perfilant la silueta, com si fos un cal·ligrama, amb titulars de premsa; d’altres redactant històries omplint de paraules l’espai de l’erm del cos sense vida; fent acròstics; enganxant retalls de premsa; …
L’objectiu d’aquests treballs era que per part de l’alumnat es prengués consciència de l’existència d’aquesta problemàtica, que tant la pateixen dones com homes, encara que aquests darrers sembla que en minoria.
Els alumnes de 4t, a més, van tenir el repte de muntar l’exposició i fer de guies quan els visitants entraven, explicant-los el contingut de la temàtica i el procés de treball que havien dut a terme per arribar a esplaiar-se d’una manera tan plàstica i directa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Una delegació de les JERC a una trobada amb Alfred Bosch

La portaveu de les JERC Guíxols Georgina Linares i el secretari d’imatge i comunicació d’Esquerra Guíxols Xavier Gorro, van trobar-se el passat dilluns 28 de novembre amb el diputat de la coalició d’Esquerra, Reagrupament i Catalunya Sí, Alfred Bosch.

La trobada es va dur a terme a la llibreria Laie de Barcelona, on Bosch va explicar els projectes de la coalició independentista al Congrés dels Diputats de Madrid.

Les JERC Guíxols van obsequiar al diputat amb una samarreta que les joventuts republicanes van fer en motiu de la Festa Major d’enguany sots el lema “Tu tot tothom”. Per la seva banda, Alfred Bosch va donar als assistents un exemplar dedicat del seu llibre “I ara què?”

Segons Bosch “Amb en Joan Tardà i la Teresa Jordà, anirem a Madrid a fer sentir la nostra veu, i a dir que no claudicarem en defensar el nostre projecte de justícia social i de llibertat nacional pels Països Catalans”

blocs.esquerra.ca/jordivila

www.esquerra.cat/guixols

guixols@jerc.cat

guixols@esquerra.org

El més llegit

I després