I després

Aquest cap de setmana als “butanos” de SFG trial amb participació de Mick Andrews

Compartiu aquesta història

El mític Mick Andrews estarà present en la segona edició dels dos dies de Trial Clàssic de Sant Feliu de Guíxols, Costa Brava-Girona, tercera i darrera prova del Classic Tour 2011 i última prova puntuable per la Challenge PRE65 2011 que se celebrarà al circuit de la carretera dels “butanos” de Sant Feliu el dissabte de 10 a 15 h i diumenge de 9 a 14 h..

La segona edició dels dos dies de Trial Clàssic de Sant Feliu de Guíxols prometen dues jornades excepcionals per als aficionats al trial clàssic, amb l’al·licient de poder observar les evolucions d’aquest mític pilot, just a les mateixes zones i paratges que la resta de participants.

Mick Andrews és un històric corredor anglès de trial. Va ser el seu dues vegades Campió d’Europa el 1971 i 1972 i va guanyar cinc vegades els Sis dies d’Escòcia de trial en els anys 1970, 1971, 1972, 1974 i 1975

Conegut popularment com The Magic Mick o Magical Mick Andrews, és probablement el pilot de trial més famós i admirat de tots els temps .

L’organització, Solotrialclasico i el Moto Club Costa Brava, agraeixen als seus col·laboradors i patrocinadors, Blai Jove (The Magicals) i Ángel Magriñà (Delay), per la confirmació oficial de la participació en aquesta prova de el pilot Mick Andrews, sobre una Ossa .

mes informació: http://motoclubcostabrava.com/arxius/267

mes informació: http://www.solotrialclasico.com/noticias/?p=4147

 

El més llegit

I després