I després

Curs de Tècnic en Gestió Turística i Curs d’InDesign a Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Curs de Tècnic en Gestió Turística

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols juntament amb el Consell Comarcal del Baix Empordà i el Servei d’Ocupació de Catalunya, ofereix un curs subvencionat de Tècnic en Gestió Turística per a persones aturades que començarà el mes de gener

A aquests curs es tractaran temes del sector turístic, qualitat de servei i tècniques d’informació turístiques.

Les inscripcions restaran obertes fins el dia 9 de desembre i les persones que estiguin interessades en la realització d’aquest curs, cal que es posin en contacte amb el servei de Guíxols Desenvolupament, al carrer Enamorats, 65-99, al primer pis de l’estació autobusos SARFA, al telèfon 972 32 70 33 o bé al correu electrònic som@guixols.cat).

Curs d’InDesign del Pla de Barris

El Pla de Barris de Sant Feliu posarà en marxa un curs d’InDesign que forma part del projecte de difusió i comunicació que es vol promoure.

L’objectiu del taller és donar eines als participants no professionals, que volen conèixer i realitzar els seus propis treballs de maquetació i s’iniciarà aquest divendres dia 2 de desembre 2011 i es clourà el 10 de febrer 2012 els dies: 2, 16,23,30 de desembre de 2011 – 13,20,27 de gener 3 i 10 de Febrer (els divendres) de 15’30h a 19’00h.

El curs està destinat a veïns i veïnes del Barri del Puig i eixample de Llevant i s’impartirà a la Biblioteca Municipal Octavi Viader i Margarit – c/Joan Surís, 28-34

L’àrea de treball d’InDesign té la funció de: Configurar un document, treballar amb marcs, importar i editar text, treballar amb tipografies, treballar amb colors, treballar amb estils, importar i vincular gràfics, crear taules, treballar amb transparències, treballar amb documents extensos i imprimir i preparar per impressió.

Les inscripcions es portaran a terme a l’Oficina del Pla de Barris, a la Casa Albertí del carrer Penitència, 10. Per informació, cal trucar al telèfon: 972.32.70.19 o bé al correu electrònic: pladebarris@guixols.cat Les places són limitades.

El més llegit

I després