Notícies diverses de PDA

Diplomes de Qualitat Turística en destí

-L’Oficina de Turisme de Platja d’Aro ha rebut el guardó Compromís en Qualitat Turística, després d’aplicar amb èxit manuals de qualitat, i de superar auditories externes i independents. També renoven el diploma el Servei Municipal de Platges per la seva gestió a Sa Conca, Cala Rovira i Platja Gran; i el Museu de la Nina de Castell d’Aro, que l’obtenen ininterrompudament des de 2005 i 2007 respectivament.

Primera app Municipal

-Estrena de l’aplicació per a smartphones i tablets “Platja d’Aro”, creada per promocionar el municipi i els seus serveis turístics, i desenvolupada conjuntament per l’ajuntament i l’empresa Waapp Media Lab.
L’app es pot descarregar gratuïtament des de l’AppStore i és apta per a iOS. Un cop instal•lada, l’usuari pot accedir a l’aplicació que divideix els seus continguts en dos àmbits: informació municipal o de serveis. En el primer, s’hi recullen les dades d’interès general més rellevants: platges, patrimoni cultural o agenda d’activitats. En el segon, l’oferta comercial, de restauració o d’allotjament, de cada establiment.

Nou guardó de qualitat turística

-El Camí de Ronda de S’Agaró ha obtingut el nou guardó de qualitat turística Itinerari Blau.
Una iniciativa que per primer cop s’implanta com a projecte pilot a la costa de l’estat espanyol, i que impulsa la Fundació Europea d’Educació Ambiental -conjuntament amb l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor-, la mateixa entitat que concedeix la Bandera Blava a les platges. En la primera convocatòria han estat guardonades 37 espais de 12 municipis. D’aquest conjunt, només n’hi ha quatre a Catalunya, tres a Tarragona, i el de S’Agaró, esdevé l’únic de tot el litoral de les comarques gironines.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació