I després

Notícies diverses de PDA

Compartiu aquesta història

Diplomes de Qualitat Turística en destí

-L’Oficina de Turisme de Platja d’Aro ha rebut el guardó Compromís en Qualitat Turística, després d’aplicar amb èxit manuals de qualitat, i de superar auditories externes i independents. També renoven el diploma el Servei Municipal de Platges per la seva gestió a Sa Conca, Cala Rovira i Platja Gran; i el Museu de la Nina de Castell d’Aro, que l’obtenen ininterrompudament des de 2005 i 2007 respectivament.

Primera app Municipal

-Estrena de l’aplicació per a smartphones i tablets “Platja d’Aro”, creada per promocionar el municipi i els seus serveis turístics, i desenvolupada conjuntament per l’ajuntament i l’empresa Waapp Media Lab.
L’app es pot descarregar gratuïtament des de l’AppStore i és apta per a iOS. Un cop instal•lada, l’usuari pot accedir a l’aplicació que divideix els seus continguts en dos àmbits: informació municipal o de serveis. En el primer, s’hi recullen les dades d’interès general més rellevants: platges, patrimoni cultural o agenda d’activitats. En el segon, l’oferta comercial, de restauració o d’allotjament, de cada establiment.

Nou guardó de qualitat turística

-El Camí de Ronda de S’Agaró ha obtingut el nou guardó de qualitat turística Itinerari Blau.
Una iniciativa que per primer cop s’implanta com a projecte pilot a la costa de l’estat espanyol, i que impulsa la Fundació Europea d’Educació Ambiental -conjuntament amb l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor-, la mateixa entitat que concedeix la Bandera Blava a les platges. En la primera convocatòria han estat guardonades 37 espais de 12 municipis. D’aquest conjunt, només n’hi ha quatre a Catalunya, tres a Tarragona, i el de S’Agaró, esdevé l’únic de tot el litoral de les comarques gironines.

El més llegit

I després