I després

NOTÍCIES DE SANT FELIU A LA PREMSA GIRONINA

Compartiu aquesta història

Diari de Girona) Un grup d’agents de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols van assistir al ple de dijous per queixar-se del funcionament del cos policial i reclamar més personal, més material i contra la retirada dels 401,50 euros mensuals de prolongació de jornada. L’equip de govern va decidir treure aquests diners perquè els agents no fan 42,5 hores setmanals, sinó 37,5; mentre que els sindicats sostenen que els 401,50 euros es van incorporar al sou. En el ple, l’agent que va intervenir va criticar que “hi ha 34 persones (del cos) cobrant i 18 treballant” i va parlar de “torns (laborals) perduts, estranys, inventats”.

El Punt Avui) El ple de Sant Feliu de Guíxols ha aprovat aquesta setmana el plec de bases per adjudicar el contracte de gestió del cementiri per 108.600 euros anuals durant els pròxims quatre anys, prorrogables fins als sis. La regidora de Serveis, Laura Aiguaviva, va argumentar que s’ha passat de l’antiga fórmula de concessió –a la qual ha renunciat Funerària Juanals per incompatibilitat de l’activitat amb la dedicació municipal del regidor de CiU Emili Vilert– a la de contracte de servei amb més hores d’obertura els 365 dies de l’any. Els grups de CiU i la CUP es van abstenir, i l’alcalde, Carles Motas, va anunciar que tenen la intenció de destinar diners cada any a restaurar les sepultures d’interès patrimonial. El tripartit local (TSF, ERC i PSC) va tombar la moció de CiU per millorar la zona portuària, en ser competència de la Generalitat, i de Guíxols des del Carrer, MES i la CUP per incloure clàusules socials en tots els contractes municipals.
Al final del ple, al qual també van assistir un grup de policies locals per reclamar més plantilla, millores en el cos i discrepar del nou criteri del govern sobre la prolongació de jornada, el regidor d’Urbanisme, Josep Saballs, va anunciar que dimecres es reprendran les obres al solar on anirà l’hotel Elke.

El més llegit

I després