Publiquem una agenda d’activitats musicals, infantils, solidàries i esportives pel cap de setmana que poden ser del vostre interès:

CONCERTS A TZVR
Dissabte, 15 de febrer a les 21:30 h.
Concert de NO MORE LIES  ( SFG, hardcore) presentació del seu nou disc “In The Shade Of Expectation” + MANFEL (Manacor, Indie Rock).

CONCERTS A LA GOLETA
Dijous 13 de febrer – 23:00h – Entrada Gratuïta – Concert de GPL (Punk Rock / Vigevano – Itàlia)
Dissabte 15 de fesembre – 23:00h – Entrada Gratuïta – Concert de TXUQUI’S (Punk Rock / Besalú) + LOS FIELES (Hard Rock / Rubí).

MESSENGERS A L’AUDITORI FLAMINGO
Messengers Barcelona Gospel, coral finalista del programa “Oh Happy Day” de música espiritual negra de TV3, actuarà a l’auditori Flamingo aquest dissabte, 15 de febrer, a les 23:00 h. Venda anticipada d’entrades a Discos Sol Negre de Sant Feliu i a Magatzems Vall de Platja d’Aro. Telèfon d’informació de l’auditori: 972 82 29 47.

ESPECTACLE INFANTIL DE XARXA
Aquest diumenge, 16 de febrer, a les 12 del migdia, al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer, Xarxa presenta l’espectacle “Codi Postal 00”, un espectacle per a tots el públics amb el grup Engruna Teatre.
“Tres carteres reben al públic que va de visita a l’oficina de “Codi Postal 00” . Té el codi 00 perquè no pertany a cap lloc i per això viatja pel món a la recerca de noves cartes i de paquets especials”.

CALÇOTADA DEL C.E. MONTCLAR TRAILWALKER
Aquest diumenge, 16 de febrer, als Jardins Juli Garreta de Sant Feliu el Centre Excursionista Montclar celebra una calçotada solidària, la recaptació de la qual es destinarà a la participació de 2 equips a la Trailwalker Intermon Oxfam que se celebrarà entre Olot i Sant Feliu a través de la Via Verda.
El menú, que té un preu de 8 euros, consta de calçots, botifarra, vi i postres. Cal portar plats, coberts i gots. Hi haurà servei de bar. Els tiquets es poden adquirir als establiments Sol Negre i llibreria La Guineu. Per més informació podeu trucar al telèfon: 652 450 288 o bé enviar correu a. c.e.montclar@gmail.com

ES BUSCA TÈCNIC DE DINAMITZACIÓ ECONÒMICA
El Pla de Barris obre convocatòria per a la provisió d’una plaça de tècnic de dinamització econòmica. Es busca una persona diplomada o llicenciada en l’àmbit empresarial. Són requisits indispensables estar inscrits al Serveis d’Ocupació de Catalunya com a demandant d’ocupació i no cobrar prestació d’atur.
Les persones interessades poden adreçar-se de 9 a15h a l’Oficina de Pla de Barrisal carrer Penitència, 10. Data màxima d’inscripció dilluns 10 de juny.

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 15 de febrer
Camp de Futbol “Josep Suñer”
9,30 h A.D. Guíxols Aleví – Aro
9,30 h A.D. Guíxols Prebenjamí – Monells

Camp de Futbol de Vilartagues
10,00 h E.F. Sant Feliu Benjamí B – Global
11,00 h E.F. Sant Feliu Aleví D – Vidrerenca
12,30 h E.F. Sant Feliu Cadet B – Bisbalenc
16,00 h E.F. Sant Feliu Juvenil B – Baix Ter
18,00 h E.F. Futbol d’empreses. La pansa – Vet. Palamós. 

Pavelló “La Corxera”Club Básquet Sant Feliu
18,00 h. Vetllada de Muay Thai
Organitza : Club Muay Thai Da Silva

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
18,00 h Futbol Sala Sant Feliu – Hostalric
20,00 h Futbol Sala Guixols – Vidreres

Diumenge, 16 de febrer
Camp de Futbol “Josep Suñer”
12,00 h. A.D. Guíxols B  – Vilobi

Camp de Futbol de Vilartagues
11,00 h. EF. Sant Feliu Aleví C– Cassa
11,00 h. E.F. Sant Feliu Aleví B– Doble 7
12,30 h. E.F. Sant Feliu Infantil B – L’Empordanet
17,00 h. Vilartagues C.F. – Maçanet
19,00 h. E.F. Sant Feliu Femení – Banyoles

Pavelló “La Corxera”
Club Básquet Sant Feliu
10,15 h Cadet Femení – Blanes
12,00 h. Junior Femení – Roses