I després

PORTES OBERTES AL MUSEU DE SFG

Compartiu aquesta història

Els dies 15 i 16 de febrer el Museu d’Història organitza una jornada de portes obertes amb entrada gratuïta amb motiu de la inauguració del nou accés a l’església des del Monestir. Gràcies al conveni signat per l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb el Bisbat de Girona serà possible integrar la visita a l’església com a part de la visita al Museu i al Conjunt Monumental del Monestir Guixolenc. A les hores que el culte ho permeti un visitant podrà accedir a les exposicions del Museu, a les torres del Fum i del Corn i a la mateixa església, fent una visita completa al conjunt monumental.
També es presenten els interactius de l’exposició Guíxols: Eines i Creences que permeten completar la visita a aquesta interessant mostra d’una forma lúdica. Aquests dies també es tindrà l’ocasió que un personatge indiget faci un recorregut per la vida i les creences dels ibers. Aquesta activitat compta amb la col·laboració del Museu d’Arqueologia de Catalunya-Ullastret. El programa d’actes és el següent:
Dissabte 15 de febrer de 2014
12.00 h. Inauguració de la rehabilitació del passatge d’accés a l’església des del monestir.
17.00 h. visita teatralitzada a Guíxols: Eines i Creences, una exposició sobre la Cultura dels ibers . La Nesille ens explica com vivien el ibers a Guíxols.
Diumenge 16 de febrer de 2014
12.00 h. visita teatralitzada a Guíxols: Eines i Creences, una exposició sobre la Cultura dels ibers
Informació, reserves i inscripcions a les visites guiades: Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols. Tel. 972 821575, correu-e: museuhistoria@guixols.cat Places limitades.

FALDILLA MUSEU

 

El més llegit

I després