I després

Montclar / ERC / TZVR / Expo Febrer

Compartiu aquesta història

Teatre Montclar diumenge

Aquest diumenge, 2 de desembre, el Teatre del Centre Excursionista Montclar presenta l’espectacle de clown “El pallasso Betu”, a càrrec de l’artista Albert Vinyes. “El pallasso Betu” amb el seu fracàs constant diverteix als petits i grans amb números de màgia, malabarismes, contes i d’altres sorpreses. L’univers d’aquest pallasso boig ens farà participar de la festa de la tonteria, on tothom que surt, té ganes de tornar-hi.

L’espectacle començarà a les 18h i té una durada d’una hora aproximadament. Seguidament, petits i grans, podran gaudir d’un berenar a l’espai ”La Kafeta” amb preus molt assequibles.

Aquest espectacle tancarà la temporada d’hivern (novembre i desembre) i la secció Espectacles del C.E.M continuarà la programació de cara la temporada de primavera (març, abril i maig), un cop al mes, els diumenges a les 18h de la tarda.

Podeu consultar la programació d’espectacles i la resta d’activitats del Centre Excursionista Montclar a la nostra web www.cemontclar.cat.

Concerts TZVR

Divendres 30 de Novembre – NIT UUHQUEXUNGUS!! RADICAL ANIMAL BEAT (Girona, Electro Funk) + DJ JORDAN.

Nota d’ERC-SFG.

1579 de gràcies: Assumim la responsabilitat

Des de l’executiva local d’ERC a Sant Feliu de Guíxols volem agrair la confiança que els 1579 ganxons i ganxones han dipositat en la nostra formació per liderar el procés de llibertat nacional de Catalunya.

Volem transmetre un missatge molt clar a tots els conciutadans;

Nosaltres entenem el nostre partit; Esquerra Republicana de Catalunya, com un instrument més per millorar la vida de les persones, un instrument que ha esdevingut segona forçaal Parlament de Catalunya i tercera Sant Feliu de Guíxols, un instrument que conseqüentment posem al servei de tots els ciutadans, i esperem que sigui un instrument útil per tots.

Des del Parlament de Catalunya, però també des del municipi continuarem treballant per millorar la nostra societat i fer del nostre país un lloc més just i més lliure, per a totes i tots. Moltes gràcies per el vostre suport: NO US FALLAREM.

www.esquerra.cat/guixols guixols@esquerra.org facebook.com/ERCGuixols
twitter.com/erc_guixols

 

Expo Maria Rosa Febrer

Fins el 9 de desembre podeu contemplar, al pati de l’Ajuntament l’exposició de l’artista Maria Rosa Febrer amb els següents horaris: de dilluns a dissabte de 10 a 13 h. i de 16 a 19 h. Diumenges de 10 a 14 h.

El més llegit

I després