I després

Concert contra la SIDA al teatre de SFG

Compartiu aquesta història

Amb motiu del dia mundial contra la SIDA, Xarxa Solidària de Sant Feliu de Guíxols, organitza un concert benèfic al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer aquest dissabte, 1 de desembre de 2012 a les 6 de la tarda.

El cor de l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols, el cor de la Universitat de Girona el cor Àkan oferiran la seva actuació en aquest concert solidari al qual es pot accedir fent un donatiu de 5 euros per persona, el tiquet del qual es pot adquirir anticipadament a l’Oficina de Tturisme, a l’entrada del Monestir, i des d’una hora abans de l’espectacle a la taquilla del teatre.

Els diners recaptats seran lliurats a l’Associação Positivo Moçambique, la qual està formada per professorat, músics, artistes, activistes i voluntaris assentats a Inhambane, ciutat costanera al sud de Moçambic. Positivo treballa des de fa cinc anys en la lluita per la prevenció del contagi del VIH/SIDA. Utilitza la música com a eina per introduir missatges de salut. Va iniciar la seva tasca en les escoles i instituts de la zona d’Inhambane i avui dia ja treballa en moltes escoles de l’estat de Moçambic i a Sudàfrica.

Xarxa Solidària ha donat suport des de 2009 a l’associació Positivo en diferents projectes. Aquest 2012 i el proper 2013, Xarxa Solidària dóna suport al ”Projecte de Prevenció del contagi de l’VIH/SIDA a Inhambane amb cinc col·lectius diferents: metges tradicionals, líders comunitaris, associació de dones, joves esportistes i persones seropositives” amb el suport de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, la Universitat de Girona (UdG) i el Col·legi de Farmacèutics de Girona (COFGI).

El més llegit

I després