I després

Notes de Guíxols per la Independència i de Solidaritat Catalana (SI)

Compartiu aquesta història

Nota de Guíxols per la Independència

Aquesta campanya ha sigut un èxit de participació i ha aconseguir en l’actualitat el nostre municipi, Sant Feliu de Guíxols, es trobi en la setzena posició dels municipis de Catalunya amb més adherits a la campanya, amb 148 ganxons inscrits.

És important treballar i continuar sumant esforços i per això el pròxim 23 d’abril, coincidint amb el dia de Sant Jordi, Guíxols per la Independència tornarà a sortir al carrer per aconseguir que més ganxons s’adhereixin a la campanya.

Si voleu participar en la iniciativa trobareu més informació a: www.donalacara.cat Seguim sumant esforços! www.assemblea.cat guixols@assemblea.cat

Nota de Solidaritat Catalana per la Independència (Si)

Aquest proper Sant Jordi, la Coordinadora Local de Solidaritat Catalana per la Independència de Sant Feliu de Guíxols secunda la recollida de signatures que els membres de Guíxols per la Independència faran a la seva parada de la Rambla Vidal.

Aquestes signatures serviran per presentar una moció a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols perquè el Ple aprovi l’adhesió a l’Associació de Municipis per la Independència, a la qual com a moviment polític hi donem tot el nostre suport.

Entenem que en aquests moments difícils per al nostre país, més que mai hem donar mostres d’unitat i creiem que la tasca que realitza l’Assemblea Nacional Catalana. aliena a qualsevol partit polític, és adequada per aconseguir la llibertat del nostre poble, fet pel qual Solidaritat no muntarà parada en estar prou representat l’independentisme unitari per l’ANC. Així mateix animem als nostres adherits i simpatitzants a col·laborar-hi.

El més llegit

I després