I després

Expo de Costart i Manjón // Visita d’alumnes de la UdG al Metge Rural

Compartiu aquesta història

Exposició Josep Costart i Ana Manjón

Des del dia 16 fins el 29 d’abril, Josep Costart i Ana Manjón ofereixen una nova exposició de fotografies al pati de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols on uneixen dues exposicions en una amb l’objectiu comú de donar òptiques particulars de tot allò que ens envolta.

Costart incideix en les fotografies tractades de paisatges urbans característics de Sant Feliu preses en primer pla, o be en perspectiva, patines que aporten una força i singularitat que transforma les atmosferes que els embolcallen.

Manjón ens aporta, especialment, paisatges i marines amb continguts naturals i també la novetat d’experimentar en alguna de les seves obres amb tractaments informàtics on juga amb elements transportats per tal de donar equilibri a alguns espais orfes de detalls quotidians que les enriqueixen.

Aquesta exposició que estava pensada per a un espai molt adient a la seva temàtica, com és el Tinglado del port, per tot un seguit d’ajustos en les programacions expositives ha acabat recalant al pati de l’Ajuntament, on no estava programada prèviament i que compta amb la presència permanent dels artistes dins dels horaris establerts que són: de dilluns a dissabte de 10 a 13 i de 16 a 19 h. i els diumenges de 10 a 14 h. La inauguració oficial i el vernissatge se celebrarà aquest dissabte, 21 d’abril a les 18 h.

 

Visita d’alumnes de la UdG a l’Espai del Metge Rural

El passat divendres dia 13 d’abril, una vintena d’alumnes de la facultat de lletres de la Universitat de Girona, acompanyats pel professor Jordi Vivo, van visitar amb molt interès l’Espai del Metge i la Salut Rural al Museu d’Història, així com les restes arqueològiques del Mausoleu romà de la Torre del Fum del Monestir.

Forenr acompanyats pel Regidor Sr. Pau Casals i la Directora del Museu. Precisament el passat dia 3 d’abril es va aprovar la signatura del conveni amb Universitat de Girona que permeterà la realització de pràctiques d’alumnes d’aquesta universitat a diferents serveis de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

El més llegit

I després