I després

Nota d’ERC: “Es milloren els passos de vianants a partir d’una proposta d’ERC de fa un any”

Compartiu aquesta història

Nota d’ERC: “Es milloren els passos de vianants a partir d’una proposta d’ERC de fa un any”

L’octubre de 2021 el Ple va aprovar una moció d’ERC Guíxols que preveia la millora de l’accessibilitat i la seguretat dels passos de vianants.

Treballar per millorar la vida de la ciutadania és possible des de l’oposició, i el grup d’Esquerra Republicana ho ha fet al llarg d’aquests darrers tres anys amb diverses propostes, algunes rebutjades pel govern i altres que finalment sí que han anat endavant. Aquest és el cas de la moció que ERC va presentar al Ple Municipal ara fa un any, l’octubre de 2021 i que es va aprovar per unanimitat del consistori.

La moció que ERC va presentar proposava la millora de l’accessibilitat i la seguretat dels passos de vianants, prioritzant aquelles vies més concorregudes, les properes a equipaments com escoles o recintes esportius, i les que tenen índex més alts de sinistralitat. Es demanava entre d’altres aspectes eliminar elements que dificultessin l’accessibilitat a persones grans o amb problemes de mobilitat, adaptar mitjançant bandes rugoses i sonores els passos i millorar-ne la senyalització i la il·luminació.

Finalment, fa pocs dies aquestes propostes s’han traslladat al carrer en començar les obres per tal de fer aquesta adaptació, així com s’ha aprovat una despesa per il·luminació que ha de servir per fer més segurs els passos de vianants a la ciutat. La proposta també demanava que aquesta feina es fes cada any per així arribar a un futur no massa llunyà on tots els passos siguin segurs per a tots els nostres veïns i veïnes. Vetllarem perquè sigui així.

GRUP MUNICIPAL ERC

El més llegit

I després