URGENT
I després

Nota d’ERC: “El col·lapse circulatori i manca d’aparcaments estan a l’ordre del dia a Sant Feliu mentre l’alcalde està per altres coses”

Compartiu aquesta història

Mentre TxSF fa campanya i es baralla pel nom d’una llista electoral, la ciutadania, el comerç i la restauració es veuen afectats per la seva gestió improvisada de les obres electorals. Des d’ERC som molt crítics amb la falta de planificació del govern. La coincidència d’activitats i les obres electorals fan molt difícil circular i aparcar a la ciutat.

Ja fa setmanes que passa però les presses electorals del govern per acabar les obres i de l’alcalde per fer-s’hi la foto, agreugen durant els caps de setmana els problemes de mobilitat i d’aparcament, i més quan coincideixen amb les activitats pròpies d’aquests dies com alguna prova esportiva o el mateix mercat dels diumenges.

Per això molts comerços i restaurants han vist com els seus clients han tingut veritables problemes per arribar o senzillament han marxat a un altre lloc. Les cues al Passeig han estat inacabables per les limitacions que representen les obres de Juli Garreta,  i els aparcaments de la zona portuària i de “la pista de bàsquet” han estat tancats durant tot el cap de setmana. Sense places d’aparcament i amb els accessos limitats tota l’activitat econòmica se’n ressent i les queixes de veïns, visitants i comerciants estan a l’ordre del dia.

La planificació a l’hora de preveure l’execució de les obres i la seva afectació a les persones ha de ser condició “sin equanum” de la gestió. Entenem que a l’alcalde Motas poc li preocupa la ciutadania i el comerç en aquest moment. La seva prioritat és acabar les obres abans del 12 de maig al preu que sigui, i afecti a qui afecti.

Un altre exemple és el transport urbà, que ha vist com s’eliminaven parades que han afectat a les persones durant el cap de setmana o als alumnes de diferents centres aquest dilluns, i no ha estat fins el mateix dia i quan ja teníem el problema a sobre quan aquestes afectacions han estat comunicades a la ciutadania a través de les xarxes socials. Per molt que s’intenti desviar l’atenció sobre els autèntics problemes de la ciutadania durant la campanya electoral està clar que aquests no desapareixen.

I després