I després

Nota d’ERC: “El col·lapse circulatori i manca d’aparcaments estan a l’ordre del dia a Sant Feliu mentre l’alcalde està per altres coses”

Compartiu aquesta història

Mentre TxSF fa campanya i es baralla pel nom d’una llista electoral, la ciutadania, el comerç i la restauració es veuen afectats per la seva gestió improvisada de les obres electorals. Des d’ERC som molt crítics amb la falta de planificació del govern. La coincidència d’activitats i les obres electorals fan molt difícil circular i aparcar a la ciutat.

Ja fa setmanes que passa però les presses electorals del govern per acabar les obres i de l’alcalde per fer-s’hi la foto, agreugen durant els caps de setmana els problemes de mobilitat i d’aparcament, i més quan coincideixen amb les activitats pròpies d’aquests dies com alguna prova esportiva o el mateix mercat dels diumenges.

Per això molts comerços i restaurants han vist com els seus clients han tingut veritables problemes per arribar o senzillament han marxat a un altre lloc. Les cues al Passeig han estat inacabables per les limitacions que representen les obres de Juli Garreta,  i els aparcaments de la zona portuària i de “la pista de bàsquet” han estat tancats durant tot el cap de setmana. Sense places d’aparcament i amb els accessos limitats tota l’activitat econòmica se’n ressent i les queixes de veïns, visitants i comerciants estan a l’ordre del dia.

La planificació a l’hora de preveure l’execució de les obres i la seva afectació a les persones ha de ser condició “sin equanum” de la gestió. Entenem que a l’alcalde Motas poc li preocupa la ciutadania i el comerç en aquest moment. La seva prioritat és acabar les obres abans del 12 de maig al preu que sigui, i afecti a qui afecti.

Un altre exemple és el transport urbà, que ha vist com s’eliminaven parades que han afectat a les persones durant el cap de setmana o als alumnes de diferents centres aquest dilluns, i no ha estat fins el mateix dia i quan ja teníem el problema a sobre quan aquestes afectacions han estat comunicades a la ciutadania a través de les xarxes socials. Per molt que s’intenti desviar l’atenció sobre els autèntics problemes de la ciutadania durant la campanya electoral està clar que aquests no desapareixen.

El més llegit

I després