I després

Nota d’ERC: “Aquest divendres ERC presenta Sílvia Romero com a candidata a les eleccions de 2023”.

Compartiu aquesta història

Nota de ERC: “Aquest divendres ERC presenta Sílvia Romero com a candidata a les eleccions de 2023”

L’actual portaveu del partit a l’ajuntament de la ciutat va ser escollida pels militants per repetir com a candidata en assemblea el passat 12 de setembre.

Seguint amb els processos interns del partit, el passat 12 de setembre la militància d’Esquerra Republicana de la nostra ciutat va escollir Sílvia Romero per repetir com a candidata a l’alcaldia de la ciutat, tal i com ja va fer fa quatre anys. Romero que ha estat portaveu de la formació a l’ajuntament i cap de l’oposició durant el darrer mandat, va mostrar-se decidida a ser alternativa a l’actual govern, aportant a la ciutat una manera de fer diferent que aposti decididament per projectes estratègics però sense oblidar el dia a dia dels ciutadans i ciutadanes.

El proper divendres 23 de setembre a les 19:00h a la Placeta St. Joan es farà la presentació pública de la candidata que estarà acompanyada per l’exconsellera Dolors Bassa. L’acte servirà també per començar a explicar a la ciutadania algunes idees del que han de ser les propostes d’ERC pel futur de la ciutat i la nova manera de governar que el partit vol liderar a partir de juny de 2023.

 

El més llegit

I després