I després

NOTA DELS COMUNS SFG-VALL D’ARO

Compartiu aquesta història

“Dijous, a Ca L’Irla el grup persones promotores d’Els Comuns de Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina i Castell-Platja d’Aro va fer la seva darrera reunió per debatre i afegir les darreres aportacions a l’ideari de Un País en Comú. Els sis eixos de la ponència ideològica i de programa del nou espai polític havien estat treballats durant els tres dijous anteriors pel grup de persones adherides.

La reunió de Ca l’Irla va estar integrada per 12 dones i 12 homes i entre les aportacions sobre el territori més proper destaquen la millora de les comunicacions públiques, la municipalització de l’aigua i el tractament integrat de conques, la recuperació del litoral i posta en marxa de noves reserves marines i la millora de salaris i igualtat de tracte d’homes i dones entre els treballadors turístics que també reclamen la conciliació de la vida laboral i familiar.

Aquest procés ha de concloure el mes d’abril amb la definició del model de partit, el nom que s’adoptarà finalment i l’elecció de forma virtual o presencial dels càrrecs entre totes les persones adherides en un gran acte a Barcelona”.

El més llegit

I després