I després

Nota del PSC de SFG: “Josep Muñoz proclamat candidat del PSC a l’alcaldia per a les properes eleccions municipals de Sant Feliu de Guíxols”

Compartiu aquesta història

Nota del PSC de SFG: “Josep Muñoz proclamat candidat del PSC a l’alcaldia per a les properes eleccions municipals de Sant Feliu de Guíxols”

Els militants del PSC de Sant Feliu donen el seu suport de nou al candidat socialista i avalen la seva feina a l’ajuntament

Josep Melcior Muñoz i Ayats ha sigut proclamat per unanimitat candidat a l’alcaldia de Sant Feliu de Guíxols per a les pròximes eleccions municipals en assemblea extraordinària del PSC de Sant Feliu de Guíxols que es va celebrar el passat divendres 11 de novembre.

Els militants i simpatitzants van destacar la solvència, la dedicació a la ciutat i la defensa d’un model de ciutat més just i més cohesionat que ha fet Josep M. Muñoz com a Primer Tinent d’Alcalde del govern de coalició en els darrers set anys i mig. Per la seva part, el candidat va agrair la confiança als militants i simpatitzants i va deixar clar que “mantinc la mateixa il·lusió i empenta que la primera vegada”.

Per la seva part, el candidat va ressaltar la bona gestió que s’ha fet a l’Ajuntament a les àrees gestionades pel Grup Municipal Socialista i el govern de la ciutat en general per defensar la continuïtat d’un projecte que ha donat molts resultats en aquestes dues darreres legislatures i que està disposat a liderar.

Josep Melcior Muñoz va destacar la gran transformació que s’ha produït a la ciutat en els darrers anys gràcies a la bona gestió dels recursos humans i econòmics municipals. El candidat va destacar, com a exemple, els quasi 10 milions d’euros per inversions i per transformació, que provenen en bona part dels fons europeus Next Generation, que s’han aconseguit aquest any gràcies a tenir una idea clara de ciutat i uns projectes al dia amb visió de futur. També va destacar la gestió socialista feta a l’àrea d’acció social, on s’han multiplicat els recursos i a l’àrea educativa on l’objectiu d’avançar en la gratuïtat per escolaritzar la infantesa de 2 anys ja és una realitat.

El més llegit

I després