I després

NOTA DEL PROCÉS CONSTITUENT

Compartiu aquesta història

L’Assemblea local del Procés Constituent SFG-Vall d’Aro ha aprovat una resolució per donar ple suport a les candidatures “Guanyarem Sta. Cristina des del carrer” i “Guíxols des del carrer” a les properes eleccions municipals.
D’acord amb l’objectiu de fer un paper actiu de frontissa entre els partits polítics d’esquerra , els moviments socials i la ciutadania per formar candidatures rupturistes i de consens el Procés Constituent està participant en la creació d’aquests espais comuns. Apunten que el propòsit es trencar amb les velles dinàmiques partidistes més enllà de les sigles tradicionals, per superar la crisi de l’actual sistema i animar a la participació de la ciutadania a recuperar la política des del carrer.
En aquest sentit el Procés Constituent SFG-Vall d’Aro entén que la fórmula jurídica que s’adapta millor a aquest objectiu és l’agrupació d’electors, que necessita de la col·laboració i suport explícit de les persones amb dret vot a cada localitat per possibilitar la participació als comicis. Per aquest motiu fa una crida a la ciutadania per col·laborar i participar en la configuració d’aquests candidatures alternatives als dos municipis.

El més llegit

I després