I després

11 NOTÍCIES + 11 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

SOLIDARITAT AMB LA FAMÍLIA DE L’ALEIX
La desgraciada mort de l’Aleix, el nen de 9 anys, ha provocat un esclat de solidaritat dels seguidors del nostre Facebook i dels que l’han compartit per viralitzar la trista notícia.
Malgrat que en una situació com aquesta poques coses poden alleujar el dolor de la família i del seu entorn, si que els volem comunicar que les xifres de persones que han estat al seu costat a través de les xarxes socials són excepcionals amb 37.712 visites, 354 comparticions d’altres perfils, 896 m’agrada i 296 comentaris que encara continuen augmentant. Tot plegat sense comptar els que han visitat la nostra web que també es compten per milers. Decenes de clubs han anunciat un minut de silenci abans dels partits del cap de setmana en record i homenatge al carismàtic esportista.

500 ALEIX_2

 

FESTA DE SANT ANTONI ABAT A SANT FELIU
El proper diumenge 1 de març, se celebrarà a Sant Feliu la tradicional festa de Sant Antoni Abat amb el següent programa: Des de les 10:00h. fins les 14 h. hi haurà un estand de Galgos 112 amb llebrers adoptats i en adopció al Monestir. A les 11:30 h. inici del recorregut dels Tres Tombs pels carrers del centre de la ciutat. A les 13:00 h. benedicció a la parròquia donant preferència a les cavalleries i posteriorment a la resta d’animals. Organitza la Comissió Sant Antoni Abat amb la col·laboració de l’Ajuntament, la Diputació i Galgos 112.

500 SANT ANTONI

 

TALLERS GRATUÏTS DE DANSA DEL VENTRE I ZUMBA DEL SIAD
Amb motiu del Dia de la dona i en el marc de les activitats que organitza el SIAD de Sant Feliu, el dimarts dia 3 de març, entre les 15:15 h. i les 17:45 h. s’ofereix al Centre Cívic Vilartagues, un taller d’introducció a la dansa del ventre a càrrec de M. Àngels Arlandis per al relax del cos i la ment. I per alliberar tensions i tonificar-se també es fa una sessió de Zumba a càrrec de Sonia Fuentes Herreros al Centre Cívic Vilartagues el dijous, 5 de març al mateix centre cívic , entre les 19:00 h. i les 20:00 h. Per participar en les dues activitats gratuïtes cal fer la inscripció obligatòriament trucant al telèfon: 972 820101 o bé al correu: igualtat@guixols.cat Hi ha més activitats que us anirem acostant.

500 DANSA

 

CANVI D’HORARIS DE LES DEIXALLERIES FIXA I MÒBIL
L’Àrea de Neteja Urbana de l’Ajuntament de Sant Feliu informa que a partir de la setmana entrant varia l’horari de la deixalleria fixa que serà de dilluns a dissabte de 9h a 13h i de 15h a 18 h. Diumenges tancada. També hi ha canvis a la deixalleria mòbil que restarà oberta únicament els dimecres de 10h a 13h i de 16h a 18 h. La resta dels dies romandrà tancada.

500 DEIXALLERIA

 

INFORMACIÓ DELS INSTITUTS SANT ELM I SANT FELIU
IES Sant Elm
: La direcció de l’Institut Sant Elm convida a totes les persones que hi puguin estar interessades, a les dues activitats que portaran a terme la setmana entrant, en relació a la Preinscripció d’ESO 2015-2016:
-Sessió informativa a les famílies: dimarts 3 de març a les 19h.
-Jornada de Portes Obertes: dissabte 7 de març entre les 11h i les 13h.

IES Sant Feliu: L’Institut Sant Feliu de Guíxols us convida a la jornada de portes obertes que tindrà lloc el proper dijous, 5 de març, en l’horari següent:
19’00 hores: informació sobre el 1r. curs d’ESO.
20’00 hores: visita a les instal·lacions del centre.

500 INSTIS

 

EXHIBICIÓ DE TWIRLING A LA CORXERA
Aquest diumenge, 1 de març el Club Gimnàstic Twirling de Sant Feliu de Guíxols oferirà una exhibició de Twirling al pavelló de La Corxera que començarà a les 10:00 h., que finalitzarà aproximadament a les 13:30 h. i que comptarà amb la participació de totes les categories del club, que van des d’iniciació fins a les noies que competeixen en els diversos campionats. Hi haurà servei de bar. L’activitat està organitzada pel Club Gimnàstic Twirling i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

500 TWIRLING


CAN CORNETES JA ÉS HISTÒRIA
Amb els treballs de demolició de l’edifici que va acollir l’establiment de Can Cornetes, desapareix l’emblemàtic local que fa anys que es trobava deshabitat i fora d’activitat, la qual cosa permet tenir una nova perspectiva d’aquesta vessant de la carretera de S’Agaró que els veïns i locals comercials venien reclamant des de fa temps. Els treballs s’havien anat ajornant atès que s’havia de fer un tractament especial a l’hora d’enretirar i tractar un sostre d’uralita que hi havia a la part exterior de la finca.

500 CAN CORNETES

 


DISSABTE, LA BOTIGA AL CARRER
Després que la pluja fes ajornar la setmana passada “La Botiga al carrer”, els comerciants del centre de Sant Feliu estan preparant els seus estocs per tal de participar, aquest dissabte, en una nova edició que organitza l’Associació de Comerciants Centre Ciutat . Els comerciants exposaran els seus productes, oferint preus especials per a l’ocasió, on s’espera que es torni a gaudir d’una gran afluència de públic com en la darrera edició. A la fira s’hi exposaran productes de tota mena al temps mostraran la varietat amb què compta genèricament tot el centre comercial ganxó en una activitat en la qual inverteixen un important esforç però que viuen com una festa en la qual volen compartir amb els assistents les ofertes que ofereixen per a l’ocasió.

500 BOTIGA

 


CARLA I LORENZO GUANYEN LA TERCERA GALA DEL “LEVÁNTATE”
En la gala del programa musical familiar “Levántate”, que emet els dimarts Telecinco, continuem fent el seguiment de les evolucions de la representació ganxona de Lorenzo i la seva filla Carla. La melodia encadenada de Righteous Brothers , banda sonora de la pel·lícula Ghost els van aportar 180 punts sobre tres-cents, en una segona actuació coral varen aconseguir 50 punts més i 50 d’extres en una votació sorpresa final del jurat que els hi va donar el triomf de la gala en la qual es varen eliminar dues parelles i ja només en queden 8.

500 CARLA

 

LA XARXA ENREGISTRA UN DIA EN LA VIDA DE L’ALCALDE
Durant aquesta setmana els equips de Televisió Costa Brava han estat enregistrant un dels programes que La Xarxa està portant a terme a tot Catalunya on es fa un reportatge sobre un dia en la vida dels alcaldes en el qual intervenen ciutadans que es troben amb la primera autoritat i li exposen les seves impressions i requeriments davant la càmera. Dels diversos enregistraments amb Joan Alfons Albó realitzats en aquesta zona de Catalunya per Televisió Costa Brava, varem coincidir amb aquest que s’estava realitzant al passeig marítim de Sant Feliu que va continuar amb visites de ciutadans que estaven programades a l’alcaldia.

500 LA XARXA

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 28 de febrer
Camp de Futbol “Josep Suñer”
16,00h Futbol Empreses Bar Morera- Sant Andreu
18,00h AD Guíxols B – Catalonia

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
10,00h Benjamí B- L’escala
10,00h Benjamí C- Aro
11,00h Aleví D- Garrotxa
12,00h Cadet A- Blanes
16,00h Juvenil A- Figueres
18,00h Vilartagues- Sant Antoni

Pavelló Municipal La Corxera
Club Básquet Sant Feliu
09,00h Mini Masculí A- Farners
09,00h Mini Femení –Albera
10,30h Preinfantil Femení- Torroella
10,30h Infantil Femení- Begur
12,00h Cadet A- Lloret
16,00h Cadet B- Palafrugell
17,30h Senior Femení- Olot
19,00h Junior M-Blanes

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
18,00h- C.Guíxols Fs – Tordera

Diumenge, 1 de marc
Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
11,00h Alevi C- Guíxols
11,00h Benjamí E- Benjamí D
12,00h Infantil A- EF Arbuciencia

500 GUÍXOLS

 

 

El més llegit

I després