2.774 gràcies! Seguim construint republicanisme des de Guíxols

Des de la secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Feliu de Guíxols volem donar les gràcies a les ganxones i ganxons que una vegada més ens han donat la seva confiança, fent que ERC tingui més força que mai al Congrés i al Senat, i fer sentir així, més alt i clar la veu de la llibertat, de la dignitat i de la República.

També fem un immens agraïment als presos i preses, i exiliats i exiliades; gràcies també perquè la vostra dignitat i fermesa són una guia que ens permet continuar treballant incansablement per assolir una societat més pròspera, lliure i socialment justa.

A nivell local, Esquerra Republicana s’ha convertit en l’opció política més votada, amb 2.774 vots, essent la primera vegada que una força republicana i independentista guanya les eleccions a les Corts Espanyoles.

A ERC Guíxols també estem especialment satisfets amb dues dades que s’extreuen de l’anàlisi dels resultats d’ahir: l’elevat percentatge de participació a la ciutat, arribant a un 73,5%; i el gran increment del vot independentista republicà arribant als 4.838 vots (ERC+JxCat+Front), superant de molt els 2.852 vots (ERC+CDC) de l’any 2016.

Sílvia Romero, alcaldable per Esquerra Republicana a Sant Feliu de Guíxols el 26M, valora que “aquests resultats demostren que la República es construeix des de tots i cadascun dels municipis i,  el camí  a seguir és sumar el màxim de sensibilitats a un projecte sòlid i engrescador”, destacant que “un govern municipal en clau republicana és més necessari que mai”.